Farma: Izbačena Milica Nastić

0
Dvadesetpetogodišnja Milica Nastić šesta je takmičarka koja je naspustila imanje u Lisovićima i oprostila se od nagrade vredne 100.000 evra

Milica Nastić odmeravla je snage sa pevačicom Majom Odžaklijevskom u igri u kojoj su korišćeni ogromni drveni fliperi – lavirinti kojim su morale da voze kugle do cilja. Odžaklijevska je pobedila u tom fizičkom duelu, nakon čega su joj duplirani glasovi publike, tako da je ukupan rezultat bio 81 prema 19 odsto glasova.

Devojka koja se proslavila kao majka priroda u šou programu Ćao Dravine sa oduševljenjem je dočekala rezultate glasanja, iako je na Farmi provela samo dve nedelje. Po ulasku u studio u Šimanovcima prvo se pozdravila sa dečkom Stojanom, a potom i sa sestrom Danijelom.
- Zaista sam srećna što sam izašla, jer da sam ostala duže verovatno bih se posvađala sa Rakom koji je divan, ali i mnogo razmažen čovek, kao i sa Majom koja je nemoguća u kuhinji – rekla je Milica, koja tvrdi da Nikola Sarić Sajko sa kojim se dosta družila na Farmi nije njen tip muškarca, već samo dobar prijatelj za druženje.
Nekadašnja mis Beograda otkrila je i da postoje prave emocije između Maje Odžaklijevske i Ivana Fece Firčija.
- Mislim da se nešto desilo tokom naše noći provedene u izolaciji. Firči je hiljadu i po puta izašao napolje da opere zube, samo da bi je video. Zavoleli su se jako i to se vidi – rekla je Milica i otkrila da su njeni favoriti za pobedu Mirjana Božović i Zorica Brunclik.


Jelena Kulović

 

makonda-tracker