Rođendanska emisija Milica²

0
Milica², zabavna emisija televizije Avala, svakodnevno omogućava publici da zaviri u živote bogatih i slavnih i bude u toku sa dešavanjima iz sveta šou biznisa.
foto: TV Avala
foto: TV Avala

Kratku zabavnu formu, koju popularno zovu TV sedativom bez kontraindikacija, posebnom čini kombinacija zanimljivih priča o ličnostima iz sveta muzike, filma, mode, poznatih najširoj publici.

U početku su nas kroz priče koje svi razmenimo sa prijateljima u toku dana vodile dve Milice, Stanišić i Usanović, a sada su na njihovom mestu Marina Kotevski, Jovana Medić i Jovana Simonović. Uz pomoć urednika Vojislava Novakovića trude se da odaberu najinteresantnije događaje koje će propratiti i sa ponosom ističu da organizatori različitih promocija, koncerata i premijera drže do toga da nijhovo dešavanje bude najavljeno i propraćeno u emisiji Milica na kvadrat.

U sredu 21. aprila popularne Milice slave drugi rođendan svoje emisije, zato obavezno budite uz njih od 19.15. U okviru emisije moći ćete da vidite prilog o prethodne dve godine: kako je sve počelo, šta sada rade voditeljke Milica Usanović i Milica Stanišić, kao i neke zanimljivosti sa snimanja emisija. A naročitu pažnju obratite na specijal u kome ćete moći da vidite specijalan izveštaj sa rođendanske žurke.

makonda-tracker