Marko Đurovski: Život sa tri devojke

0
Muzičar i voditelj Marko Đurovski uveliko se priprema da ulepša život budućim stanarkama Herbal Essences House of Fun, posebne kuće u kojoj će tri drugarice imati priliku da tri meseca žive život o kakvom su sanjale.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Prijava za takmičenje je vrlo jednostavna: potrebno je da izaberete svoju omiljenu fotografiju i postavite je na www.herbalhouseoffun.rs, a pobednica konkursa će biti izabrana na osnovu glasova posetilaca sajta, kao i glasova žirija.

Damama koje budu osvojile luksuzni život u kući zabave društvo će previti voditelj emisije Telefon Marko Đurovski, koji je će doprineti tome da izbriše dosadu iz njihovih života.

- Herbal Essences i ja imamo svetu misiju da izbrišemo dosadu iz života svake mlade žene. Znajući da kada imaš dvadeset godina sanjaš o tome da živiš sa drugaricama u stanu gde ćete se stalno provoditi i praviti žurke, odlučili smo da vam podarimo upravo to: savršeno bekstvo u mesto najneverovatnijih maštarija Herbal Essences House of Fun, gde stil života iz snova počinje od prvog dana kada uđete u kuću – otkriva Đurovski.

Danilo Mašojević

makonda-tracker