Farma: Vanredno izbacivanje - Prvoaprilska šala

Farmerima je priređeno iznenađenje kada je Ognjen došao i saopštio da moraju jednog ukućanina vanredno da izbace. Farmeri su bili zbunjeni ali su uglavnom svi svoje štapiće dali Dejanu koji je ranije tog dana izjavio da bii voleo da ide kući.
0
1 / 15

Zorica je svoj štapić dala Milošu i to obrazložila time da je on uzeo na zub i da to nije lepo ni korektno.

Maca je svoj štapić dao Firčiju jer se žalio na njegovu ljuljašku pa mu je on posle u šali zabranio da joj  se približava.

Dejan je svoj štapić dao Firčiju i to obrazložio time da sa njim ima najlošiju komunikaciju. Za novog gazdu izabrao je Mirjanu koja je za sluge izabrala Macu i Milicu. Macu jer je mnogo zadirkivao i rekao kako on neće u štalu a Milicu da Maci bude lepo.

Kada su saznali da je u pitanju šala, svi su odahnuli, a Miloša su zadirkivali da je prebledeo kada je shvatio da više neće biti gazda.

Firči i Nemanja su bili nezadovoljni Dejanovim komentarom da niko u kući ne valja osim Miloša i Zorice, pa su ga ostatak večeri kritikovali. Miloš je pokušavao Firčiju da objasni da se Dejan namerno tako ponaša ali nije mu uspelo.

Nove simpatije na Farmi pojavile su se između Mirjane i Vlade.

Miloš, Ivan, Maca i Raka su još ujutru komentarisali da se vidi kako se jedno drugome sviđaju, a posle su dobili i zadatak da zajedno budu dok Mira oslikava tor za ovce, na kome je ona nacrtala veliko srce sa krilima. Dok su radili Vlada je komentarisao Dejana, da je ljubomoran na njega i da ne zna ni hemijski sastav vode, a našao je sa Rakom da se objašnjava.

Uveče je Mira zamolila Vladu da je izmasira, a on joj je rekao da je privilegovana jer to inače ne radi.

Kada se povela diskusija o tome da je Dejan zaljubljen u nju, ona se branila da to ne primećuje i da ga ne uzima za ozbiljno.

Dnevni zadatak ukućana je bio da prave sveće za uskrs i svi su se dobro pokazali, a za pravljenje bureta u kome će zasaditi jagode zaduženi su bili Firči, Sajko, Ivan i Gagi.

Dejan je bio zadužen za muzu krave, ali mu je u mleko upalo mnogo trunja, pa ga je Miloš kritikovao. Posle mu je Raka pomagao da nahrane krave.

U toku dana je nastao nesporazum oko pravljenja ručka. Miloš je podelio zadatke ženama u kuhinji, ali je Zorica veče pre toga pripremila neku hranu koja će propasti ako se bude pravio paprikaš kako je Miloš odredio. Mirjana je pokušala da se reši tu situaciju i da se dogovore kako bi se hrana iskoristila, ali Miloš joj je zabranio da sluša Zoricu i naredio da skuva ručak kako je on rekao.

Zorica se zbog toga rasplakala, a Milena je pokušala da je uteši. I Maja i Mirjana su rekle da je Miloš preterao, a Maja se posle pravdala Zorici kako je hvalila kao gazdaricu i da je Miloš radan i vredan, ali nije kako ona.

Miloš je muškarcima u spavaćoj sobi objašnjavao da se zbunio kada su bile nominacije, da nije želeo da kaže da su svi za to da on izabere Zoricu, već da su se svi začudili kada je ona izabrala njega. Uvredilo se kada je ona spomenula zadrugu i zato se zbunio. Rekao je i da Nemanja neće dobiti štapić jer ga sluša i radi šta mu se kaže a da ga Zorica bojkotuje.

makonda-tracker