novi rijaliti šou

Serija koja će srušiti sve predrasude: Evo kako izgleda rad u redakciji Cosmopolitan magazina

0
Nova dokumentarna serija na kanalu E!, So Cosmo prikazuje surov tempo žena i muškaraca čija stvarna životna iskustva ispunjavaju stranice Cosmopolitan magazina.
foto: Promo
foto: Promo

Uvek prvi kada su u pitanju noviteti iz sveta muzike, mode, trendova, lepote, seksa i slavnih ličnosti, ovi kreativci ne slede trendove, oni ih stvaraju.

 

Neometan pristup VIP zvezdama koji omogućava Cosmo je uzbudljiv i iscrpljujući, ali šta se događa kada zaposleni zavrede našu pažnju svojim privatnim životom? Gledaoci će imati priliku da vide kako se nose sa stresom kada su gurnuti preko granica sopstvenih mogućnosti . Osmočasovna serija otkriva gledaocima svu glamuroznost i dramatiku iza kulisa tokom susreta sa zvezdama, modnih i reklamnih snimanja sa propusnicom za neometan pristup svemu što će So Cosmo premijerno emitovati 24. februara u 20 sati ekskluzivno na kanalu E!.

 

foto: Promo

Pre nego što se detaljno prikaže svet koji predstavlja Cosmopolitan, gledaoci će se upoznati sa nezadrživim i trendi snagama koje stoje iza magazina. So Cosmo: Pretpremijerni Specijal upoznaće gledaoce kanala E! s nekadašnjom glavnom urednicom koja je trenutno odgovorna za glavni sadržaj Hearst Magazines-a, Džoanom Kols, a tu su i predstavnici mladih snaga koji rade za nju: Dajendra Barnvel (brend koordinator), Tifani Rid (glavni modni urednik), Stiven Braun (buking direktor), Evan Bets (fitnes savetnik), Adam Mansuroglu (modni urednik), Džejms Vortington Demolet (odgovorni modni urednik) i Lija Vajar (izvršni urednik za lepotu i negu).

 

foto: Promo

So Cosmo: Pretpremijerni Specijal na kanalu E! emituje se 8. januara u 21.30. Premijerno emitovanje serije So Cosmo zakazano je za 24. februar u 20 sati ekskluzivno na kanalu E!.

 

foto: Promo



So Cosmo produkciju radili su Bunim/Murray Production i izvršni producenti Gil Goldšajn, Džef Dženkins, Farnaz Fardžam, Rob Bagšo i Melisa Bidvel, kao i Džoana Kols i Holi Viden iz Hearst-a.

makonda-tracker