Farma: Posvađani golupčići

Dan posle nominacija još uvek traje sukob između Zorice i Miloša, a Milena i Nemanja nikako da stabilizuju svoj odnos.
0
1 / 17

Miloš se ujutru žali Raki kako je Zorica obećala da se neće ljutiti ako je izabere i kako se bojkotovanjem njega kao gazde služi da eliminiše konkurenciju.

Zorica prepričava događaj iz kuhinje Mariji, kada je Milošu rekla da je ne primećuje i da će pomagati ostalima, ali neće da radi ono što joj on naredi. Ona misli kako je Miloš otvoreno trebalo da joj kaže vraćam ti milo za drago i da nije trebalo da je izvodi ispred kuće i pravda se kako većina želi da ona bude sluga. Isto tako smatra da kada opet bude bila gazda, njega neće ni primećivati niti mu davati zadatke.

Miloš za to vreme u štali pokazuje Nemanji kako da muze krave i objašnjava mu da ga je izabrao za slugu za njegovo dobro, da bi ga narod gledao kako radi i da to radi za sebe a ne za njega, jer njega ne može niko da bojkotuje kada on sve može sam.

Milena i Nemanja pokušavaju da se pomire i dugo razgovaraju u sobi. Milena negoduje zašto je on tvrdoglav i bezobrazan jer kada je ona kriva uvek pokušava prva da mu priđe, ali je on svaki put otera. Nemanja sa Marijom priča kako je njima kao paru sve u kući dva puta teže, kako ne može da se opusti i da je normalno da se posvađaju, ali pred kamerama sve deluje drugačije. Voleo bi da nisu zajedno na Farmi, pa bi mu ona samo nedostajala, ovako brine i zbog nje i zbog sebe i jako mu je teško.

Ivan Maji priča da između Miloša i Zorice postoji neki sukob od ranije i da to nije samo zbog nominacija.

Dnevni zadatak ukućana je da naprave ljuljašku i klackalicu i da imaju svoj mali parkić na Farmi. Firči i Sajko su posle dosta uloženog truda uspeli da naprave dobru ljuljašku koju je Raka prvi isprobao. Posle toga ga je Ivan izazivao da se rvu, ali se ubrzo pokajao jer je Raka i viši i teži od njega.

Miloš i Ivan su sadili živu ogradu i komentarisali situaciju među ukućanima. Miloš smatra da je Zorica prepotentna i da je bez razloga sve terala da joj persiraju.Ivan ga podržava i predlaže mu da ove nove uposli da nešto rade.

Zorica je i dalje uvređena i sa Rakom diskutuje o Milošu i njegovom ponašanju. Naglašava da se ne ljuti jer je nemoguće da ona ispadne u duelu, ali da on ima neku računicu i da ga je neko ubedio da je zvezda.

Raka objašnjava muškarcima razliku između metana, butan propana i benzina, ali ona ga namerno zapitkuju da bi što više objašnjavao, a zapravo ga niko ne razume. Samo Sajko i Firči poštuju njegovo znanje iz raznih oblasti.

makonda-tracker