uživajte kraj tv ekrana

Pickbox: Najbolje serije današnjice već u prvim danima 2017.

0
Zavisnici od serija, oni koji to žele da budu, a i oni koji su na putu izlečenja od te zavisnosti, sigurno će pokleknuti pred serijama koje u januaru donosi streaming videoteka Pickbox
foto: Promo
foto: Promo

Kuća dobrih serija za početak nove godine ima iznenađenja od kojih će mnoga srca zadrhtati, neki će tajno vrisnuti od sreće, a oni hladnijih glava će klimnuti s odobravanjem.

 

Gospodin Robot (Mr. Robot) se još nije ni ohladio od svoje grandiozne slave, a već ga možeš gledati u toploti svog doma. Noćni menadžer (The Night Manager) još nije ni osvojio sve Zlatne globuse za koje je nominovan, a ti već možeš da uživaš u pogledu na Hjua Lorija i Toma Hidlstona (i vi momci, da), a gusari iz Crnih jedara (Black Sails) odmah pri isplovljavanju u 4. sezonu dolaze i kod tebe.

 

foto: Promo

Hejden Panetijer, koju znamo iz Heroja, zasijaće kao kantri pevačica u novoj 5. sezoni Nešvila, a na Pickboxu su dostupne i preostale četiri sezone. Novu godinu naravno možeš da započneš i sa Uskrsnućem (Resurrection), paranormalnom serijom o mrtvima, koji su posle smrti uspeli da se ponovo

vrate u život. Serija je snimljena prema romanu američkog pisca Džejsona Mota, a produkciji je kumovao i Bred Pit.

 

foto: Promo

Ljubitelji serija koji vole da svako veče imaju novu epizodu na svom ekranu (a pod novu mislimo nikad viđenu nigde u svetu), u prvoj nedelji 2017. će imati šta da gledaju. Svako veče je tu nova premijera, pa definitivno nemoj da preskočiš Aferu (The Affair), Čoveka iz korporacije (Incorporated), Kraljevsku porodicu (The Royals), Bula i Škorpiona (Scorpion).

makonda-tracker