možete li da pogodite?

Andrija Milošević ih je spojio: Koja poznata dama je zavela 4 srpska frajera? (FOTO)

0
Poznati voditelj je "kriv za sve"!
foto: Promo
foto: Promo

U specijalnom novogodišnjem izdanju šou programa "Izvedi me", koje će biti prikazano na Televiziji Pink 2. januara, gledaoci će imati priliku da uživaju u fantastičnom šou programu u kom će Aca Živanović, Marko Živić, Ljuba Perućica i Damir Handanović birati svoju srodnu dušu.

 

Voditelj i domaćin Andrija Milošević će se potruditi da popularne momke predstavi što bolje, a na Aci, Marku, Ljubi i Damiru je težak zadatak - da od 34 dame izaberu samo jednu.

 

foto: Promo

U novogodišnjem izdanju emisije "Izvedi me" trideset dama će postavljati škakljiva pitanja kandidatima. Među njima su između ostalih i Milica Dabović, Milena Ćeranić, Ljupka Stević, Dea Đurđević, Marina Tadić i mnoge druge.

 

U ovom izdanju emisije "Izvedi me", poznati će biti humani i podržati akciju fondacije Aleksandra Šapića "Budi human", a i gledaoci će imati prilike da slanjem SMS-a na broj 3030 pomognu i pokažu humanost. 

 

foto: Promo

Specijalno novogodišne izdanje dejting šoua "Izvedi me" je na programu Televizije Pink u ponedeljak 2. januara od 21:15 časova.
 

makonda-tracker