Farma: Irena Ibrahimović: Gagi nije moj tip

5
Mlada manekenka Irena Ibrahimović druga je ukućanka imanja u Lisovićima koja je napustila šou program Farma, nakon što je dobila manje glasova gledalaca u duelu sa Gagijem Đoganijem.
Foto: TV Pink
Foto: TV Pink

Rođaka fudbalera Zlatana Ibrahimovića je tokom dve nedelje boravka na Farmi dva puta bila sluga: prvi put sa Dejanom Stankovićem, a drugi sa Milošem Bojanićem. Iako su svi očekivali da se između nje i Gagija dogodi romansa, ona tokom svog farmerskog staža nije odgovarala na udvaranje frontmena grupe Funky G.

- Razlog mog učešća u šou programu Farma je promocija jedne humanitarne aukcije koju će organizovati agencija čiji sam vlasnik, ali o tome neću da pričam dok sve ne bude gotovo. Što se tiče gledalaca, stvarno ne znam kakav sam utisak ostavila na njih, ali drago mi je da sam izašla jer je to zaista nešto što sam želela. Privatno sam mnogo pričljivija nego što sam bila na imanju, nisam se pronašla tamo i nisam mogla da se uklopim. Iz kuće će mi najviše nedostajati Mirjana, Gagi, Ivan, Sajko... Privatno sam zaljubljena, ali i da nisam ne bi se dogodilo ništa sa Gagijem jer on jednostavno nije moj tip – kaže Irena Ibrahimović.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker