Farma: Vredni ukućani

Strast na imanju kao da su se malo stišale, a učesnici najpopularnijeg rijalitija posvećuju više pažnje svakodnevnim obavezama. Ipak, simpatije koje se razvijaju među nekim farmerima sve je teže sakriti.
0
1 / 15

Stiglo je proleće...

Miloš se probudio u zoru i došao da naloži  šporet u kući. Pridružio mu se i Maca pa su u kuhinji cepali drva. Time su probudili Maju koja im je iznervirano objasnila da je suviše rano, da mora da spava i da je trebalo to da rade napolju.

Gazdarica ih je sve probudila i požurivala da se spreme jer su im dolazili popovi da osveštaju kuću i svete vodicu povodom Uskrsa.

Maja je negodovala zbog sudova koji nisu osušeni, a ostavljeni su u ormariću i zbog kuhinje koja nije sređena. Irena je uzela da pere sudove, a Dejan joj je pomagao i brisao ih. Mirjana se pohvalila svojim prvim sirom koji joj je uspeo, a i ostali ukućani su ga hvalili pa je gazdarica naručila da samo za nju napravi sledeći put kad bude pravila. Maja je umesila hleb, a Zorica krofne, pa su svi izašli iz kuhinje da bi Milena počistila.

Gagi i Zorica su pričali o njegovom razvodu, a ona ga je tešila i savetovala. Objasnila mu je kako je njen odnos sa mužem idiličan i da to može da se ostvari.

Marija, Nemanja i Milena su na tremu pravili figurice za trampu i komentarisali Majino gazdovanje i to da previše pametuje.

Lep je i sunčan dan i skoro svi su napolju a Gagi i Irena se sunčaju na klupici. Gagi pokušava da sazna da li Irena gaji simpatije prema njemu, ali se ona ne izjašnjava, pa on odlazi na drugu klupu.

Popodne je došao Proka i doneo im živinu, kokoške, ćurke i patke, a Gagi je prokomentarrisao da za neke životinje ne zna ni kako se zovu.

Dejan izjavljuje kako je zaljubljen u Mirjanu i piše pesmu za nju. Ona ga ljubi u obraz, zahvaljuje mu i kaže da joj se pesma sviđa.

Milena i Nemanja se maze u krevetu, dok Ivan i Miloš u štali negoduju što njih dvoje nikada ne muzu krave.

Maja i Firči u dvorištu rade oko drva.

U kući Maca pere suđe, pošto je Zorica primetila da ceo dan ništa nije radio, a Irena mu pomaže.

Uveče su se ukućani igrali pogađanja ličnosti, igru u kojoj jedan igrač napiše ime zagonetne ličnosti, a drugi igrač ima zadatak da pogodi koja je on ličnost . Dejan je Zorici zadao Vesnu Zmijanac ali je ona to prokomentarisala kao neuspelu provokaciju. Gagi dugo vremena nije uspeo da pogodi svoju ličnost, a posle je priznao da je malo i varao jer je u prozoru video ime ličnosti samo nije mogao da ga pročita naopačke.

 

makonda-tracker