Ne propustite

U duhu dobre tradicije: Zanimljivi gosti i ekskluzivni intervjui u božićnom izdanju emisije Tabloid

0
U duhu dobre tradicije TV Novi Sad i multikuluralnosti Vojvodine urednik i voditelj emisije ’’Tabloid’’ je snimio božićno izdanje ove emisije, koja će biti emitovana 24. decembra od 14h na Radio-televiziji Vojvodine .
foto: Promo
foto: Promo

Gošće emisije su tri plavuše a nisu ’’Hičkokove’’.Harizmatična Tanja Miražić voditeljka Radio Televizije Vojvodine,Emotivna Maja Rakovic direktorka i glavna i odgovorna urednica ’’Naxi radija’’, Ana Radišić voditeljka CMC televizije.Zdravko Čolić je pred novogodišnji koncert u Novom Sadu dao ekluzivni intervju i po prvi put ćemo čuti i videti koliko je popularni Čola spontan čak kad su u pitanju novogodišnji dočeči. Ćaskali smo i sa Đuletom iz ’’Van Goga’’, Irom iz Colonije, Harijem Varešanovićem i neizbežnim ’’Frajlama’’.

 

foto: Promo

Drug Petar Pečur će nam otkriti tajne o bogatsvu srpskog kataloga u arhivi ’’Jugotona’’. Tin Majnarić snimatelj će ispričati kako se rade ekskluzivni intervjui i kako je urednik ’’Tabloida’’ sklon flert sa šlager pevačicama kako bi dobio intervju. Najverniji gledaoci emisije ’’Tabloid’’ Duška Duda Đokić i Slavko Milovanović će otpevati dve pesme iz naše mladosti kada nije važno bilo kakve i čije čokoladice jedemo.Ovo će biti emisija zbog koje ne treba dirati daljinski upravljač.


Urednik, voditelj, pomoćni arhivator dokumentacije RTV i šlager pevač:Aleksandar Filipović

makonda-tracker