PREMIJERA

Dugo iščekivana dramska serija Legion stiže na male ekrane! (VIDEO)

0
Dugo iščekivana nova dramska serija šouranera Noe Haulija biće premijerno prikazana u četvrtak, 9. februara 2017. na FOX kanalu
foto: Promo

Izvršni producenti su Hauli, Loren Šuler Doner, Brajan Singer, Sajmon Kinberg, Džef Loeb, Džim Čori i Džon Kameron.

 

LEGION, dugo iščekivana nova dramska serija Noe Haulija, biće premijerno prikazana na FOX kanalu u četvrtak, 9. februara 2017. Hauli je izvršni producent zajedno sa Loren Šuler Doner, Brajanom Singerom, Sajmonom Kinbergom, Džefom Loebom, Džimom Čorijem i Džonom Kameronom. LEGION je najnoviji projekat Haulija i Kamerona, dvojice izvršnih producenata serije Fargo televizije FX, serije koja je osvojila nagrade Emi i Zlatni globus.

 

LEGION, serija zasnovana na Marvelovom stripu Krisa Klaremonta i Bila Sinkijevica, prati Dejvida Holera (Den Stivens), izmučenog mladića koji je možda nešto više od ljudskog bića. Pošto mu je u detinjstvu dijagnostikovana šizofrenija, Dejvid je godinama boravio u duševnim bolnicama. Sada je u ranim tridesetima ponovo smešten u instituciju i gubi se u ritmu striktnog režima života u bolnici: doručak, ručak, večera, terapija, lekovi, spavanje. Dejvid ostatak vremena provodi ćuteći u društvu svoje brbljive prijateljice Leni (Obri Plaza), pacijentkinje kojoj život zavisnice od droge i alkohola nije ugušio bezgranični optimizam i nadu da će joj se sreća upravo sad promeniti. Prijatna obamrlost Dejvidove rutine se potpuno preokreće zbog dolaska prelepe i izmučene nove pacijentkinje po imenu Sid (Rejčel Keler). Nakon što osete neobjašnjivu privlačnost, Dejvid i Sid doživljavaju zapanjujući susret nakon kog Dejvid mora da se suoči sa šokantnom mogućnošću da bi glasovi koje čuje u svojoj glavi i vizije koje ima možda mogli da budu stvarni.

 

foto: Promo

Progonjeni Dejvid beži iz bolnice i traži utočište kod svoje sestre Ejmi (Kejti Aselton). Ipak, Ejmina zabrinutost za brata nije jača od njene potrebe da zaštiti sliku savršenog života u predgrađu koji je izgradila za sebe. Sid na kraju odvede Dejvida do Melani Bird (Džin Smart), brižne ali zahtevne terapeutkinje oštrog uma i nekonvencionalnih metoda. Ona i njen tim specijalista – Ptonomi (Džeremi Haris), Keri (Amber Midtander) i Keri (Bil Irvin) – otvaraju Dejvidu oči i on vidi neverovatan novi svet mogućnosti.

 

Seriju LEGION producirali su „FX Productions“ i „Marvel Television“.

makonda-tracker