Farma: Gazdarica Zorica miri ukućane

Nedelja je dan rezervisan za fudbal, pa su se i farmeri okušali u ovom sportu. Pre utakmice Zorica je insistirala da se posvađani ukućani izmire.
0
1 / 10

Nedelja jutro. Farmeri spavaju duže nego obično.

U kuhinji je gužva. Miloš i Zorica pričaju o razlikama među generacijama i o tome kako mladi moraju sami da počnu nešto da rade.

Dejan i Gagi pokušavaju da se zbliže. Gagi ga savetuje da promeni taktiku sad kada je pobedio u duelu i ostao u kući, a Dejan mu govori da njega svi pogrešno tumače i da ostali glume a on je takav kakav je.

Jutro prolazi radno, muškarci su i više nego vredni, dok su kuća i kuhinja ostale nesređene.

U podne im dolazi Ognjen da bi pročitali Ivino pismo i čuli koga je ona odredila za gazdu u ovoj nedelji.

Nova gazdarica je Zorica, a njen prvi zahtev je da se Dejan i Raka izmire.

Dnevni zadatak je fudbalska utakmica za koju moraju da naprave lopte i da se podele u dve ekipe. Kapiten muške ekipe je Maca, a ženske Irena. Posle dvadeset minuta igre u kojoj su se devojke jako trudile, ipak su završile sa utešnom nagradom. Glavna nagrada za mušku ekipu su bile čokoladice koje su oni podelili sa ženama.

Proka je novoj gazdarici dao zadatke da se pripremi kokošinjac, popravi ograda i napravi staklenik, a gazdarica je svima obećala da će im biti i drug ali i autoritet.

Ukućanima nedostaju cigarete i hoće da organizuju štrajk. Kažu da i ovako nemaju šta da jedu, pa im je svejedno.

Gazdarica sutra treba da ide na pijacu i razmeni sapun koji su pravili za hranu i cigare, pa joj farmeri pomažu da napravi spisak svega što im je neophodno.

Uveče Dejan u radionici Mirjani nudi da pokaže mesto gde kamere ne snimaju.

makonda-tracker