Novi termin za Šesto čulo

0
Druga epizoda serijaliti programa Šesto čulo biće emitovana na televiziji Pink u nedelju 21. marta od 22 časa. Na zahtev gledalaca koji su pratili prvu nedelju probnog emitovanja, kompletna istraga zločina biće završena za samo jedno veče, tokom dvosatnog prog
foto: TV Pink
foto: TV Pink

U drugoj epozodi nazvanoj Dvostruko osiguranje zločin se događa u luksuznom spa centru u kojem jedna od najvećih regionalnih marketinških agencija organizuje druženje zaposlenih. Intrige, strasti i poslovni interesi među motivima su za misteriozni zločin, a inspektori Balkanpola Lucija Skoko i Arsenije Pašić dobili su samo 24h da pronađu počinioca.

Po završetku igranog dela, počinje istraga u kojoj će, osim gledalaca, učestvovati i Jelena Karleuša, Sergej Trifunović i Edin Škorić. Oni će pokušati da otkriju ko je zločinac, a posle jednosatne istrage, saznaće tačan odgovor istovremeno kad i gledaoci.

Novom formom emitovanja Šesto čulo pružiće gledaocima priliku za odličnu zabavu tokom nedeljne večeri, ali i šansu da testiraju svoju intuiciju i stave se u ulogu istražitelja.

Glavne uloge u drugoj epizodi igraju: Vanessa Radman, Tihomir Arsić, Milena Dravić, Milan Lane Gutović, Miodrag Krstović i Katarina Gojković.

makonda-tracker