Jovana Janković i Srđan Predojević na TV Pink

2
Jovana Janković i Srđan Predojević,nakon postignutog dogovora sa čelnicima kompanije RTV PINK, uskoro će sa ružičastog kanala poželeti gledaocima dobro jutro.

- Svojim iskustvom i popularnošću upotpuniće programsku šemu TV PINK i u novom formatu, u saradnji sa našim produkcionim i organizacionim timovima sigurni smo, da će šarmantni dvojac, samo potvrditi visoku gledanost našeg programa. Špekulacije koje su se pojavile u medijima o razlozima njihovog odlaska iz Javnog servisa su apsolutno neistinite i neosnovane, s obzirom da nikako ne priliče profesionalcima i odgovornim TV licima, što oni dugo dokazuju svojim radom i prisustvom na medijskoj sceni Srbije. Koristimo ovu priliku da sa Vama podelimo veliko zadovoljstvo povodom uspešno završenih pregovora i početka saradnje najgledanije komercijalne televizije i prepoznatljivog dvojca, uz koje se Srbija godinama budila,a tako će biti i u buduće – kaže se u saopštenju TV Pink.

Poregovori Jovane i Srđana sa televizijom Pink su, kako saznajemo, trajali nekoliko nedelja, a da će do transfera doći postalo je izvesno kada se atraktivna voditeljka pojavila kao gost u emisiji Sanje Marinković Magazin In, što je donedavno bilo nezamislivo jer je Jankovićeva godinama izbegavala da se pojavljuje na ružičastoj televiziji. Poznavaoci prilika u srpskim medijima tvrde da su popularni voditelji najgledanijeg jutarnjeg programa imali dogovor sa Aleksandrom Tijanićem da RTS napuste početkom leta, kada sadašnjem generalnom direktoru javnog servisa ističe mandat.

makonda-tracker