Farma: Prva svađa

Četvrtog dana na Farmi došlo je do prvog sukoba među ukućanima koje iritira ponašanje Dejana Stankovića
0
1 / 3

Jutro posle Macine rođendanske žurke počelo je grupnom jutarnjom gimnastikom. Ljubavni par Nemanja i Milena odlučuju da bojkotuju zajedničko vežbanje i ostaju u krevetu. Posle uspešnog razbuđivanja gazda Raka ubeđuje ukućane da srede kuću jer dolazi mentor Proka u inspekciju, ali ostali farmeri ga ne shvataju ozbiljno.

Ipak, muškarci odlaze u radionicu, a žene u kuhinji pričaju kako je Dejan klonuo duhom i kako više nije raspoložen kao prethodnih dana. Maca se nudi da im svima napravi doručak i žene ga zbog toga hvale.

Kako je napolju lep i sunčan dan, prvi takav od kako su farmeri ušli u kuću, svi su u dvorištu, odmaraju se, sunčaju i pričaju. U tom trenutku nailazi mentor Proka i gazda Raka naređuje svima da odmah ustanu i počnu nešto da rade, kako ne bi ispalo da se samo odmaraju. Farmeri se smeju, niko neće da posluša, pa gazda još oštrije naređuje.

Posle detaljne inspekcije, Proka je vrlo zadovoljan i zbog toga će farmeri biti nagrađeni.

Nagrada su krave koje će morati da nauče da muzu i da se brinu o njima.

U toku Prokine posete Dejan ga pita da li se njegova žena zove Koka, čime je iznervirao gazdu koji je već danima nezadovoljan njegovim ponašanjem. Zbog toga ulaze u raspravu koja prelazi u svađu. Marija i Firči govore Dejanu da je bezobrazan, da se ne ponaša normalno i da ih sve nervira, a Maca ga upozorava da zbog takvog ponašanja uskoro neće imati s kim ni kafu da popije. Jedini koji ga brani je Miloš, koji kaže ostalima da se on tako namerno ponaša i da je to njegova taktika. Dejan na kraju počinje da se smeje i sve okreće na šalu. Ipak svi ostaju vidno iznervirani.

 

 

makonda-tracker