Paparazzo potera: Keba bežao, Bosiljčić divljao!

1
U drugoj po redu epizodi dokumentarno-rijaliti serijala Paparazzo potera, u sredu 17. marta u 21 čas na televiziji Pink, gledaoci će videti neke od najšokantnijih snimaka koje su dve ekipe ove emisije zabeležile.

Glavna priča vrti se oko folk pevača Dragana Kojića Kebe. On je nekoliko meseci praćen, a u nastalim snimcima možete videti kako izgleda njegova kuća na Bežanijskoj kosi, sagrađena u stilu Karingtonovih, kako je uspevao da nam pobegne u nekoliko navrata i kako je Paparazzo potera ipak uspela da ga isprati na jedan od gradskih događaja. Videćete i kako izgleda njegova komunikacija sa paparazzima kada drži grudve u ruci. Najskandalozniji snimak svakako je onaj kada policija dolazi na kapiju njegove kuće. O ovom događaju i uopšte o životu Dragana Kojića Kebe govore njegovi prijatelji Obren Drljević, direktor restorana Jezero, Goran Andrejić poznat po spotu Kukavica i Mišel Cool, kao i urednik u listu Alo! Goran Jovanović.

Gledaoci će imati prilike da vide još nekoliko paparazzo storija. Jedna od njih govori o tajnoj večeri hrvatske pevačice Severine Vučković tokom njenog boravka u Srbiji. Gde i sa kim je otišla, ostaje da vidimo u emisiji. Kao i to kako se drsko ponašao Ivan Bosiljčić kada mu se ispred garderobe nacrtao paparazzo. Takođe, videćemo i snimke ulaska u karantin novih stanovnika Farme, snimke koje do sada niste mogli da vidite!

Dovoljan razlog da budete uz TV Pink u 21 čas. Voditelj i ovog puta je Sandra Čerin.

 

makonda-tracker