Prvi dan na Farmi

0
Prvi dan na Farmi počeo je rano. Posle noći u kojoj su farmeri samo sebi morali da napune slamarice da bi imali na čemu da spavaju, i pošto je Raka izabran za gazdu za ovu nedelju, ukućani su novo jutro dočekali raspoloženi.

Od mentora Proke dobili su zadatke: žene da brinu o kući, a muškarci da naprave staze, nacepaju drva, srede kuće za izolaciju i štalu.

Zorica je posle jutarnjeg šminkanja ušla u kuhinju da  umesi hleb i pokazivala ostalim ukućankama kako se to radi. Za to vreme, muškarci su na smenu pravili stazu, prvo Miloš, Sajko i Maca, a posle njih i Dejan i Miloš.

Dejan je u toku dana dobio nadimak Svileni jer su mu muškarci prebacili da zabušava i stalno se izvlači. On na to nije obraćao pažnju i tokom celog dana bio je zauzet šarmiranjem ukućanki. Počeo je od Ive, za koju je napravio sneška belića, pa je kasnije sa Irenom komentarisao kakva bi im deca bila, pošto joj je rekao da ima lepe oči. Zatim je nudio brak Indi jer mu je ona rekla da ume da pravi pihtije. Ali naklonost žena izgubio je kada je pitao koja će od njih da mu pere čarape i komentarom da u Srbiji žene to rade.

Uveče je gazda Raka izabrao za svoje sluge Dejana i Irenu, što je Dejana baš obradovalo, dok se Irena uplašila kako će sa njim u štali.

Maja još jednom proverava pasulj za sutra i svi odlaze na spavanje.

makonda-tracker