Počela druga sezona Farme

0
U nedelju 14. marta počela je druga sezona najgledanijeg rijaliti šoua Farma, a na imanje nadomak Barajeva uselilo se čak sedamnaest VIP takmičara

U kuću u Lisojeviću uselile su se mlade Zvezde Granda Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, denser Ivan Gavrilović, voditeljka emisije City Iva Smiljanić, pevačica Indira Aradinović Indy, voditelj Lude kuće na TV Košava Dejan Stanković, lider grupe Funky G Gagi Đogani, manekenka Irena Ibrahimović, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca, miss Srbije 2007. godine Mirjana Božović, bivši student Operacije trijumf Nikola Sarić Sajko, pop zvezda Marija Šerifović, političar Radovan Rakić Raka, pevačica Maja Odžaklijevska, muzičar Ivan Fece Firči i folker Miloš Bojanić. Budućim farmerima u studiju u Šimanovcima na kraju se pridružila i pevačica Zorica Brunclik sa kućnim ljubimcem Leonom, a sve vreme iz bekstejdža bodrio je suprug Miroljub Aranđelović Kemiš sa ostatkom porodice. Podršku svojoj jedinici Mariji dala je i pevačica Verica Šerifović koja je sedela u publici.

Novi farmeri su na predlog Zorice Brunclik jednoglasno izabrali Radovana Rakića Raku za prvog gazdu na Farmi, a potom su svi takmičari počeli sa pripremajem slamarice i ostatka posteljine za prvu noć na najpoznatijem imanju.

Kao što je poznato, takmičari će provesti tri meseca bez struje i vode u nelagodnim uslovima života i uz obilje seoskih poslova, a pobednik će izaći iz kuće bogatiji za 100.000 evra.

Jelena Kulović

makonda-tracker