svakog četvrtka

Čovek iz korporacije - futuristička serija Meta Dejmona i Bena Afleka

0
Produkcijska kuća Meta Dejmona i Bena Afleka iznedrila je novu SF seriju, dramu smeštenu u crnu korporativnu budućnost koju pišu Dejvid i Aleks Pastor (Epidemija).
foto: Promo
foto: Promo

Glavni lik u priči je Ben Larson (Šon Tili), menadžer koji mora da promeni identitet da bi se ubacio u svet korporacija. Velike kompanije su promenile sistem i manje-više istisnule sve druge igrače iz sveta politike i ekonomije, a Ben pribegava očajničkom koraku da bi spasao ženu koju voli.

 

Reč je o distopijskoj seriji koja se odvija 2074. godine, a prikazuje društvo budućnosti u kojem korporacije, biznismeni i prevladavajući ekonomski model dominiraju i imaju u svojim rukama gotovo apsolutnu moć. Reč je o društvenoj stvarnosti u kojoj, osim biznisa, važnu ulogu igra i razvijena sofisticirana tehnologija. Svako ko želi da preživi u ovome svetu gde su klimatske promene uništile Zemlju, a bogatstvo se raspoređuje među sve malobrojnijom

elitom, mora da razmišlja poslovno.

 

Bena ne zanima koga će u svom usponu pregaziti jer ima samo jedan cilj: da spasi ženu koju voli. Jer ljude od korporacija jedino još može da spasi ljubav.

 

foto: Promo

Čovek iz korporacije donosi uvid u svet kao posledicu današnjih odluka, komentarisali su Met Dejmon i Ben Aflek. Gledaoci će zaroniti u budućnost, i to onu na koju nas stalno upozoravaju, ali koju društvo još nije istražilo.

Bena glumi mladi Šon Tili, talentovani Britanac najpoznatiji po ulozi u sada već kultnim Skinsima i filmu We are the Freaks, koji je presrećan što su ga Ben i Met odabrali za glavnog glumca:

Znam da su Ben i Met dali svoju presudu za kasting i pogledali sve epizode. Ben je i savetovao montažere oko raznih stvari. Nisu se petljali u sve, ali bili su uključeni sve vreme.

Osim talentovanog i šarmantnog Šona Tilija, u Čoveku iz korporacije gledamo i Emijem nagrađenu Džuliju Ormond, najpoznatiju po ulozi u Legendi o jeseni, Denisa Hajsberta - nominovanog za Zlatni globus za ulogu u seriji 24, i Alison Miler i Edija Ramosa, kog smo imali priliku da gledamo u Mladom vukodlaku.

 

Čovek iz korporacije će svoju ekskluzivnu premijeru doživeti na Pickboxu u četvrtak, 1. decembra.

 

makonda-tracker