TV

Telo kao osveta: Premijera Revenge Body with Khloé Kardashian na Kanalu E!

0
Kanal E! će 2017. godinu započeti beskompromisno kada 29. januara u 21:00 startuje s novom dokumentarnom serijom Revenge Body with Khloé Kardashian.
foto: Promo
foto: Promo

Ekskluzivni pretpremijerni specijal nove serije emitovaće se 4. decembra u 20:00

U svakoj od osam jednočasovnih epizoda, učesnici će biti u prilici da u potpunosti izmene sebe i svoje navike uz pomoć Khloé i nekih od najboljih svetskih nutricionista i stručnjaka za fitnes. Uhvatite delić atmosfere ispunjene suzama, iskušenjima i trijumfima tokom polučasovnog pretpremijernog specijala koji će se emitovati 4. decembra u 20:00.

 

Bez obzira da li su ovi muškarci i žene ostavljeni, pokušavaju da poprave odnose ili se pak suočavaju s nekim drugim životnim izazovom, Khloé, koja je uspela da se izbori sa nesavršenošću sopstvenog tela, pokušaće da im pomogne. Ona se trudi da prodre u srž problema, pokušava da otkrije šta ih je dovelo u stanje u kome se nalaze i pronalazi način pomoću kojeg bi ponovo stali na noge. Rezultat je putovanje tokom kojeg se dešava potpuna promena. Uz pomoć Khloé-inih elitnih trenera, stilista i tima odgovornog za glamur, učesnici naporno rade kako bi transformisali svoja tela tokom kursa od 12 nedelja i doveli sebe u najbolju moguću formu. Rezultati donose značajne promene kod svakog takmičara, kada dolazimo do završnog pojavljivanja u javnosti i suočavanja s onima koji nisu imali vere u njih. Od čoveka koji je dobio kilograme nakon što ga je bivša ostavila, do para gde su oboje nabacili težinu tokom veze, svaka epizoda prikazuje obične ljude koji se suočavaju sa onim što ih sprečava da se prikažu u najboljem mogućem izdanju.


Treneri:


Gunnar Peterson: Gunnar je lični trener s Beverli Hilsa na čijoj listi klijenata se nalaze poznate osobe, profesionalni sportisti i obični ljudi. Njegov “uradi kako treba ili ga nemoj raditi” pristup vežbanju usredsređen je na postizanje dugotrajnih rezultata preko izazova i raznovrsnog treninga.


Luke Milton: Nekadašnji profesionalni ragbi igrač iz Australije, Luke je veliki pristalica zdravog života i vežbanja koje donosi radost i zadovoljstvo onima koji ga upražnjavaju. Njegov fitnes studio, Training Mate, nastavak je tog pozitivnog timskog okruženja gde pomaže svojim klijentima da dosegnu zdrav način života preko psihičkog, društvenog i mentalnog ozdravljenja.


Harley Pasternak: Nutricionista sa sedam najbolje prodavanih knjiga o ishrani, fitnes autor i bivši vojni trener, Harley se razmeće jednom od najvećih lista poznatih u biznisu i ima klijente koji prate “Body Reset Diet” kako bi postali i ostali vitki.


Corey Calliet: Njegov nepopustljiv stil treniranja, poznatiji kao “The Calliet Way”, zasnovan je na atletskoj snazi i vežbačkim tehnikama i principima profesionalnog bodi bildinga. Sa željom da svojim klijentima podari zapanjujući izgled, njegova ‘’ne glupiraj se i nema odustajanja’’ metoda postigla je izuzetne rezultate na listi poznatih klijenata.


Latreal Mitchell: Latreal je jedna od najboljih fitnes trenera u industriji. Njen čvrst pristup do fitnes metodologije rezultuje atletski oblikovanim telima.


Simone De La Rue: Simone je poznata kao tvorac Body By Simone, revolucionarnog vežbanja zasnovanog na igri, što umanjuje mogućnost povređivanja i dosadu tokom vežbanja. Ona upotrebljava “mirror minutes” tehniku kako bi naučila svoje polaznike da mentalno i fizički prigrle svoju unutrašnju lepotu.


Jorge Cruise: Ovaj trener više voli da skida kilograme kontrolom apetita nego napornim vežbanjem. Jorge ne veruje dijetama, on veruje životnom stilu zbog čega njegov fitnes program započinje u kuhinji. Njegov pristup nutricionizmu dozvoljava unošenje više hrane dok se tope kalorije, konzumiranjem ishrane koja je količinski obimna ali istovremeno mala po broju kalorija što omogućava da se ostane mršav na svim delovima tela.


Lacey Stone: Tvorac “Stone metode” i “Osam nedelja do promene”, Lacey je usredsređena na prizivanje stvarnih životnih promena svojih klijenata. Fitnes terapija kako je ona naziva, započinje u umu, pa sve do društvene sredine, trudivši se da su njeni klijenti spremni i sposobni za fizičke promene. Ona priznaje da ukoliko način razmišljanja nije ispravan, životna promena se nikada neće odigrati.


Eli Frankel, Khloé Kardashian, Ryan Seacrest i Larissa Matsson su izvršni producenti za Revenge Body with Khloé Kardashian, koju su producirali Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions u saradnji sa Lionsgate Television i Ryan Seacrest Productions.
 

makonda-tracker