premijera

Saznajte najlepše Božićne recepte: Naš kuvar Nenad Gladić rame uz rame sa poznatim svetskim šefovima (FOTO)

0
Da li je ove godine vaš red da pripremate božićnu večeru? Bez brige! Vaši omiljeni kuvari su tu da vam pomognu da oduševite vašu porodicu i prijatelje neverovatnim jelima!
foto: Mihai Stetcu
foto: Mihai Stetcu

Ovog novembra imaćete priliku da gledate premijeru četvorodelne emisije “Najbolja božićna večera”, u kojoj će vam kuvari iz Srbije, Rumunije, Bugarske i Mađarske pomoći da pripremite vaš zimski meni.

 

U svakoj epizodi, koja traje 30 minuta, u fokusu će biti jedan od četiri kuvara – Nenad Gladić iz naše zemlje, Foa (Foa) iz Rumunije, Ivan Mančev (Ivan Manchev) iz Bugarske i Andraš Jokuti (Andras Jokuti) iz Mađarske - koji će pripremati po dva tradicionalna jela i prikazati još jedno unapred pripremljeno jelo, dok će ostala trojica posmatrati pripremu, probati i komenatrisati gotova jela.

 

foto: Mihai Stetcu

 

“Najbolja božićna večera” će od 30. novembra biti emitovana na TLC kanalu,

svake srede u 20:00. Repriza serijala biće emitovana 7. januara od 20:00 do

22:00.

 

Ideja za ovaj program potekla je od regionalnog karaktera našeg kanala. Postoje lokalne i internacionalne kulinarske emsije, ali ne postoje regionalne. Znamo šta se događa u našoj kuhinji, znamo šta kuvaju internacionalne kulinarske zvezde, ali ne znamo šta kuvaju naše komšije. Fascinantno je uočiti sličnosti i razlike u kuvanju u našoj regiji", izjavila je Aleksandra Tiganas (Alexandra Tiganas) direktorka za kanale u regiji centralno-istočne Evrope.

makonda-tracker