Susret kakav ne smete propustiti

Da li će egipatskom bogu haosa poći za rukom da oslobodi čisto zlo? Pogledajte! (FOTO)

0
Pored svakodnevne borbe protiv zla koje želi kontrolu nad magičnim artefaktima, u ovoj sezoni se pojavljuje još jedan protivnik...
foto: Promo
foto: Promo

Najnovija, treća sezona serije "Bibliotekari" počinje sa emitovanjem na DIVA kanalu 27. novembra u 19 sati. Bibliotekari se ovoga puta susreću sa zastrašujućim protivnikom jer dolazi Apep, egipatski bog haosa, koji se pojavljuje u muzeju u Egiptu i ima nameru da oslobodi čisto zlo stvarajući apokalipsu.

Pored svakodnevne borbe protiv zla koje želi kontrolu nad magičnim artefaktima, u ovoj sezoni se pojavljuje još jedan protivnik, tajna vladina agencija za crne operacije pod imenom D.O.S.A. – Odeljenje za statističke anomalije, pod komandom generala Sintije Rokvel (Vanesa Vilijams), koja pogrešno vidi Bibliotekare kao teroriste sa natprirodnim moćima.

 

foto: Promo

U skladu sa novim okolnostima, Bibliotekari moraju da prihvate dve uloge: i lovaca i lovine. Flin (Noa Vil), Bard (Rebeka Romijn), Stoun (Kristijan Kejn), Kasandra (Lindi But) i Ezekiel (Džon Harlan Kim) se ponovo nalaze u svojim ulogama zaštitnika svetskog mističnog blaga, uz pomoć čuvara Dženkinsa (Džon Laroket). Oni se bore da sačuvaju svet misiju za misijom, ulazeći u avanture koje ih vode širom planete, od nordijskog doma ledenih džinova do Bermudskog trougla.

U jeku novih avantura Bibliotekari jačaju međusobne veze i stiču nova saznanja: Bard i Flin uče šta znači kada se zaista veruje nekome, Dženkins se poverava Kasandri, koja je još uvek u procesu savladavanja svojih emocija i magičnog "dara"; Stoun uči da kombinuje svoju snagu sa inteligencijom, a Ezekiel otkriva šta znači kada brinete za nešto drugo osim za sebe.

 

foto: Promo

Serija "Bibliotekari" prikazuje drevnu organizaciju koja se krije iza Metropoliten biblioteke u Njujorku, koja štiti svet od nepoznatih tajni, magije skrivene na svakom koraku. Premijera treće sezone je u nedelju 27. novembra u 19 sati na DIVA kanalu.

makonda-tracker