Novi koncept i termin Šestog čula

0
Igrani program Šesto čulo, kombinacia serijskog i rijaliti programa, koji se emituje na televiziji Pink, biće emitovan u novom terminu od nedelje 21. marta
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Seriality program Šesto čulo na programu televizije Pink od nedelje, 21. marta biće emitovan u novoj formi, u trosatnim emisijama tokom kojih će gosti u studiju i gledaoci zajedno istraživati zločin i tragati za pravim počiniocem.

Zahtev velikog broja gledalaca koji su pratili prvu nedelju probnog emitovanja biće ispunjen prikazivanjem u novom, ekskluzivnom terminu. Tako će svake nedelje uveče, u studiju biti poznate javne ličnosti iz Srbije i regiona. Oni će, istovremeno kad i gledaoci, pogledati epizodu igranog dela programa u kojoj se događa zločin. Zatim će, svi zajedno, pokušavati da otkriju ko je počinilac, a konačnu pretpostavku donosiće gledaoci koji glasaju telefonskim pozivima i sms porukama.

Emisije će se završavati prikazivanjem razrešenja igranog dela u kojem će biti otkriven pravi identitet zločinca, a gledaoci koji su dali tačne odgovore posle toga će imati šansu da osvoje vredne nagrade.

makonda-tracker