premijerno

Nova serija na E! kanalu - WAGS Majami

0
Hit rijaliti serija WAGS se vraća, predstavljajući supruge i devojke profesionalnih sportista koji vladaju Majamijem.
foto: Promo
foto: Promo

E! Entertainment Television dovodi svoju hit rijaliti seriju WAGS (Supruge i devojke sportskih zvezda) na potpuno novi nivo, počev od premijere WAGS Miami 11. novembra u 20:00. Osam jednosatnh epizoda serije će dokumentovati ekstravagantni životni stil i dramu iz stvarnog života koju doživljavaju supruga ili devojka profesionalnog sportiste. Očekujte mnogo vatrometa u organizaciji osam žena dok budete prolazili kroz ekskluzivni privatni svet najveće elite među sportskim zvezdama.

 

Kao dodatni začin ovoj debitantskoj sezoni, biće prikazane seksi dame koje čine posebnu družinu koja pruža ljubav, podršku i naravno veliku dozu drame. Ali, ovu privilegovanu ekskluzivnost prate i specifična pravila. Od veštine kako da podržite svog muškarca pa do spoznaje o hijerhiji unutar WAG sveta, kao i drame koju to sve nosi, ove izuzetne i nezavisne žene su pravi čarobnjaci u manevrisanju, manipulisanju, uvek vodeći računa da izgledaju neverovatno dobro dok sve to rade.

 

WAGS Miami ekipa:

Hencha Voigt se zaljubila i razišla sa NBA zvezdom, nekadašnjim igračem Boston Celtics. Na dugoj klupi profesionalnih sportista sa kojima se viđala, nalaze se bivše zvezde Miami Heat i Miami Marlins, Hencha je trenutno slobodna i posećuje VIP žukre gde se žestoko provodi. Kao fitnes-model i trener, pojavljuje se u brojnim muzičkim spotovima, u TV seriji Ballers, u nekoliko filmova, zasijala je na brojnim modnim pistama i u modnim reklamama. Hencha i Metisha planiraju da zajedno lansiraju modnu liniju odeće.

 

Claudia Sampedro i Julius Peppers, su i van terena Green Bay Packers nerazdvojni. U svojoj porodici su spojili i osmomesečnog sina i sedmogodišnju ćerku i sina koje imaju iz svojih prethodnih veza. Osim što je model za Maxim, FHM i mnoge druge velike prodajne lance, Claudia je čuvena i po svojim oblinama. Približava se brojci od skoro milion sledbenika na Instagramu.

 

Vanessa Cole radi kao investitor u oblasti nekretnina a provela je sedam godina sa glavnim igračem Baltimore Ravens. Vanessa zna da mora da se nađe u WAG svetu, s obzirom da započinje svoj sopstveni luksuzni ugostiteljski servis, dok s druge strane vodi računa o svojoj porodici sa dvoje dece, čiji je otac jedan od najbolje plaćenih hvatača u NFL.

 

Ashley Nicole Roberts je upoznala Philip Wheeler, igrača Atlante Falcons pre sedam godina, dok je igrao ragbi za The Colts. Profesionalni model, aktivna kao vojni rezervista i majka njihovog dvogodišnjeg sina, Ashley nije strano da bude na vetrometini. Pošto je na Instagram postavila fotografiju kako doji svoga sina, doživela je opštu podršku i privukla veliku pažnju medija. Uprkos negativnim reakcijama, ona ne obraća pažnju na “hejtere” i koncentrisana je na ono što radi.

 

Darnell Nicole i Reshad Jones, trenutni odbrambeni igrač Miami Dolphins se poznaju pet godina i imaju zajedno dvogodišnju ćerku. Upoznali su se pre nego što je Reshad draftovan za NFL, pa je Darnell bila ubeđena da zaslužuje više, te je konačno dobila i prsten. Prebacujući svoju pažnju na venčanje, počinje da brine da li će on moći da prođe kroz sve to.

 

Astrid Bavaresco je dizajnerka kupaćih kostima a svoji prvi veliki nastup je imala na Swim Week. Moda u Majamiju se vrti oko seksi kupaćih kostima, pa je sada ovo biti ili ne biti za njenu karijeru. Koristi društvene mreže da proveri svog uškaraca onda kada nije sama. Bez njegovog znanja,kada traži da mu pokaže hotelsku sobu, ona u stvari gleda da li je možda i druga strana kreveta zgužvana. Poverenje je trenutno velika prepreka koju ona pokušava da preskoči. Na njenoj klupi sa bivšim profesionalnim sportistima sa kojima je bila, sede bivši igrači Miami Dolphins, Detroit Lions i Pittsburgh Steelers.

 

Metisha Schaefer je model koji ne samo da tečno govori pet jezika već je i WAG, pošto se viđala sa bivšim profesionalnim igračima bezbola i ragbija.

 

Nicole Williams, njena drugarica iz WAG Los Anđelesa je nova devojka Metisha-inog bivšeg momaka. Dame se od nedavno druže ali i dalje imaju rezervisan odnos, s obzirom da je momak navodno varao Metishu sa Nicole.

 

Ona je spremna da dočeka pravog čoveka koji će stupiti na njenu pozornicu.

WAGS Miami je rađen u produkciji Machete Productions, sa Amber Mazzola i Lori Gordon kao izvršnim producentima i Paul Yuan kao izvršnim ko-producentom.

 

Premijera WAGS Miami je 11. novembra u 20:00 samo na E!

makonda-tracker