Paparazzo potera: Sve o Seki Aleksić

2
Zvezda prve epizode Paparazzo potera, koja je na program TV Pink u sredu 10. marta u 21 čas biće folk pevačica Svetlana Seka Aleksić koja će biti predstavljena kroz autentične paparazzo snimke.
Foto: Zoran Ilić
Foto: Zoran Ilić

Gledaoci će imati priliku da vide kakav život vodi, kako se ponaša u saobraćaju i kako reaguje na neočekivane scene kada joj priđe dosadni pas i kada joj put zakrči vozač jednog šlepera kada sa njim ulazi u verbalni sukob. Takođe, videćete i kakav zaštitnički stav ima njen verenik Veljko Piljikić prema njoj kada se pojavi paparazzo ekipa. A veoma zanimljivo će biti videti kako izgleda put do Sekine kuće kao i to da li će izaći u susret komšinici koja joj je pozvonila na vrata i tražila litar ulja. Život i napravljene snimke o Seki Aleksić komentarisaće njen budući venčani kum, Saša Tošić, urednica magazina Svet Vesna Milanović, autori njenog najvećeg hita Aspirin Filip Miletić i Miloš Roganović, kao i poznati psiholog Aleksandra Janković.

Osim Seke emitovaćemo šokantne snimke kraljice splavova Ane Kokić, simpatičnu priču o rok megazvezdi Bajagi, kao i snimke pre i posle porođaja jedne od najlepših voditeljki Srbije Radmile Radenović.

Autor serijala je Darko Popović, voditelj Sandra Čerin, a izvršni producent Branko Stojnić.

 

makonda-tracker