ne propustite

Napeto u Pinkovim zvezdama: Milan Kalinić pocepao takmičaru majicu, Zorica Brunclik tražila peticiju protiv njega

0
Članovi žirija šoua ”Pinkove zvezde” svoje nesuglasice još uvek nisu rešili, a ove subote Milan Kalinić je bio "na tapeti".
foto: Promo
foto: Promo

Situacija u najgledanijem muzičkom takmičanju još je napeta. Članovi žirija zamerili su mnogo toga Milanu Kaliniću, a Zorica Brunclik je predložila da pišu peticiju kako bi se rešili voditelja.

 

Do sada nije bilo situacije da se u rasprave uključuje i Šaban Šaulić, međutim kralj narodne muzike u ovoj epizodi rešio je da napravi izuzetak, te je i on svojim kolegama odgovorio na neka pitanja. Ni Dragana Mirković nije bila blaga.

 

foto: Promo

Nemoj da me prozivaš – odbrusila je pevačica u jednom trenutku voditelju jer je smatrala da je u svojim komentarima malo preterao.

 

foto: Promo

Jedan takmičar ipak je uspeo da sklopi primirje između svih članova ”Pinkovih zvezda” kada je u studiju saopštio da je postao otac.

 

Milan Kalinić nazdravio je sa njim i čestitao mu, a potom na sred scene pocepao majicu što je izazvalo duge ovacije u publici.

 

Voditelj je u jednom trenutku pokušao da odbrani Aleksandru Radović, a Zorica Brunclik ga je zamolila da to ne radi.

 

Vi branite Aleksandru Radović. Ona nije maloletna, ona će se sama odbraniti – bila je oštra Zorica.

 

foto: Promo

Peta epizoda ”Pinkovih zvezda” je na malim ekranima u subotu, 29. oktobra u 21 čas, kada ćete saznati kako se završila rasprava kao i koji talentovani takmčari su prošli u drugi krug.

makonda-tracker