muško-ženski odnosi

Ana Sević u neobičnoj ulozi u Magazinu In: Evo šta vas sve čeka u novom izdanju popularne emisije

0
Gosti Sanje Marinković ove sedmice su pevačica Ana Sević, glumica Olga Odanović, voditelj Žika Nikolić, glumica Anja Mit, književnica Ljiljana Habjanović Đurović.
foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Ana Sević i glumica Olga Odanović imale su zanimljivu ulogu u emisiji Sanje Marinković – one su glumile komšinice koje se uz slaganje opranog veša trude da na brzinu prečešljaju sve bitne teme, a svakako da se najveći deo razgovora odnosi na muškarce.

 

Zasto TV voditelj Žika Nikolić ili Žika Šarenica kaže da su u Srbiji najrazmaženije žene pevačice, glumice, pa tek onda novinarke i književnice?

 

Zbog čega ima osećaj da je celog života u braku i zašto je najzahvalniji svojoj majci, jer je od njega napravila vrednog i čestitog muškarca?

 

Glumica Anja Mit najpopularnija komšinica otkriva zašto joj je danas teško da nađe novu ljubav, novi posao i razlog da ne potone u depresiju?

 

Ljiljana Habjanović Đurović, jedna od najčitanijih književnica, priča o najvećim porazima majčinstva i otkriva kako da se devojke postave prema partnerima koji veruju da je čišćenje kuće sveta dužnost rezervisana samo za žene?

 

Novo izdanje emisije Magazin In će se emitovati u subotu 29.10. u 17 sati.

makonda-tracker