novi šou

Jedan muškarac a 30 devojaka: Novi rijaliti na čelu sa Andrijom Miloševićem (FOTO)

0
Ovaj rijaliti program se u originalu zove “Take me out”, a emitovan je u više od 30 zemalja. Jedan muškarac pokušaće da osvoji naklonost jedne od 30 devojaka na bini.
foto: Instagram
foto: Instagram

Naime, 3. novembra sa snimanjem počinje novi rijaliti pod nazivom “Izvedi me”, a ulogu voditelja i provodadžije dobio je Andrija Milošević.

 

Popularni glumac potvrdio je da će upravo on voditi ovaj hit rijaliti, a iako nije pratio ovaj šou program kada se emitovao u zemljama širom sveta, ne krije uzbuđenje pred početak snimanja.

 

Nisam pratio šta se dešavalo u tom rijalitiju u svetu, ali očekujem veliki uspeh i očekujem da će biti veoma zanimljivo gledaocima u Srbiji i region” rekao je Andrija za TV Pink.

foto: Promo

 

Kako su prethodnih sezona glavno obeležje ovog šou programa koji se do sada emitovao u drugim zemljama, bile orgije, pitali smo duhovitog glumca da li to može da se dogodi i na ovim prostorim:

Pravo da ti kažem, nemam pojma. Što se mene tiče, neka rade šta žele – kazao je Milošević..

Svaka od njih osvetljena je reflektorom, a nakon što se muškarac predstavi i pokaže svoje kvalitete i sposobnosti, one će odlučiti da li žele da izađu na sastanak sa njim ili ne.

 

makonda-tracker