Od 1. Novembra na pink 2

Jedna od najpopularnijih i najgledanijih španskih serija svih vremena stiže na naše male ekrane!

0
Dolaze lepe vesti za sve ljubitelje španskih serija – Televizija Pink je u svoju programsku šemu, zbog želje milionskog auditorijuma, uvrstila i “Barku“, jednu od najpopularnijih i najgledanijih španskih serija svih vremena, koja će se od 1. novembra emitovati na kanalu Pink 2.
foto: Promo
foto: Promo

Ovaj moderni triler, čiji će vas kadrovi, produkcija i sjajni glumci ostaviti bez daha, prikazuje dešavanja na brodu “Polarna zvezda” koji doživljava namerno izazvanu, katastrofalnu oluju kojom je zahvaćen čitav brod, ali i cela planeta koja je pretrpela velike promene. Nakon velikog potopa nestaju kontinenti, a članovi posade broda jedini preživljavaju dramatičnu oluju i njihov glavni cilj postaje pronalazak i najmanjeg dela kopna koji bi im spasio život.

 

Uplašeni članovi posade postaju svesni da postoji mogućnost da su upravo oni jedini preživeli stanovnici planete, zbog čega nastaju novi problemi – suočavaju se sa najdubljim ljudskim emocijama i strahovima, nevericom, ali i brojnim pitanjima na koje je teško dati odgovor. Jedno od njih svakako jeste, na koji način preživeti u ograničenom prostoru i sa minimalnim resursima, ali i šta je, zapravo, potrebno čoveku da bi živeo? Neizvesnost i nepredvidivost utiču na međuljudske odnose glavnih junaka koji iz epizode u epizodu bivaju sve napetiji i komplikovaniji.

 

TV Pink vam donosi emotivnu i potresnu, ali i napetu i veoma uzbudljivu priču u kojoj se dešavaju neverovatni obrti – svađe, pomirenja, ljubavne zavrzlame i obmane, situacije u kojima će se naći zvezde serije “Barka“, koja je osvojila srca miliona ljudi širom sveta, a pravu poslasticu za sve pripadnice nežnijeg pola predstavlja glumac Marija Kasas, koji u seriji tumači jednu od glavnih uloga. Španski zavodnik očarao je devojke u hit filmu “Tri metra iznad neba“, pa nema sumnje da će obožavateljke filmskog hita vrlo brzo zavoleti i “Barku”.

 

U ovoj popularnoj TV seriji korišćeni su fantastični efekti koji će na verodostojan način oslikati priču koja obiluje elementima fantastike, ali i drame, humora i akcije.

makonda-tracker