Počinje Paparazzo potera

0
Od 10. marta na televiziji Pink svake srede od 21 čas emituje se nova emisija Paparazzo potera koju vodi Sandra Lalatović-Čerin
foto: TV Pink
foto: TV Pink

U ovom serijalu od 12 epizoda od po 45 minuta, gledaoci će moći da prate uzbudljive potere za poznatim ličnostima i vide autentične paparaco snimke o životu estradnih zvezda Srbije.

U svakoj epizodi postoji centralna ličnost kojoj je posvećen veći deo emisije i nekoliko drugih ličnosti koje imaju epizodnu ulogu. Kroz emisiju nas vodi Sandra Lalatović poznata po svom strogom stavu u kvizu Najslabija karika.

Gledaćemo kombinovanu montažu snimaka sa terena o životu poznatih ličnosti na način kako ih do sada nismo videli, nakon četvoromesečne pratnje svakoga od njih. U emisiji se pokazuju njihovi automobili, kuće, pravci kretanja, mesta izlazaka, njihove tajne i javne ljubavi, saobraćajni prekršaji, udesi, problemi sa policijom... Njih onakve kakve zaista jesu, bez cenzure i bez šminke. Bez laži i prevare. Kroz vodič karaktera poznatih ličnosti gledaocima pomažu sagovornici: bliski prijatelji, rodbina, neprijatelji, novinari koji su pratili njihovu karijeru i stručna lica (psiholozi, sociolozi...).

makonda-tracker