Nije lako biti ja: Radmila Karklajić

0
Gošća emisije Nije lako biti ja u sredu 3. marta u 21:20 na TV Košava biće legenda domaće pop muzike Radmila Karaklajić, koja je godinama unazad nepravedno medijski zapostavljena.

Svojevremeno su je nazivali ženskim Đorđem Marjanovićem i najboljom među najboljima. Svoj uspeh, koji je počeo čim se pojavila sa pesmom Anđelina zumba zumba i bacila bivšu Jugoslaviju pod noge, nekako je i mogla da nosi na plećima, ali životne neuspehe, koji su dolazili kao plod uspešne karijere, morala je da boluje sama. Od diplomiranog nastavnika engleskog jezika, do jedne od legendi jugoslovenske zabavne muzike gazila je više preko trnja, nego preko cveća. Životnu priču za dva romana biće ispričana u ovoj emisiji.

U Rusiji su Radmilu tokom decenija nastupanja zavoleli kao svoju i proglasili je Istočnom kraljicom, devojčicama su davali njeno ime, što je za nju predstavljalo izuzetno priznanje. Međutim u Srbiji za nju nema nikakvih priznanja. Zašto nije dobila nacionalnu penziju, zašto je svojevremeno bila zabranjivana, kako izgleda njen život saznaćete u sredu u 21:20.

makonda-tracker