VB - Lepa Lukić kaže da se Era dobro ljubi

0
Lepa Lukić se danas poverila svojim cimerima da se nije bunila kada je Era pre desetak dana krenuo da je poljubi, zato što joj je bilo lepo. Sinoć su na Balkan song contestu trijumfovali Lepa, Boki i Ervin.

Sinoć je u kući VB održan Balkan song contest, na kome su učestvovale četiri ekipe sa po dve pesme. Najviše glasova publike i žirija iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore imala je kompozicija Insomnia koju su izveli Boki, Lepa i Ervin.

Kada su završili sa nastupima, Anabela i Mladen su se vratili u kuću i brojali su greške koje su napravili tokom izvođenja. Anabela se požalila da je izmešala stihove u celoj jednoj strofi, šarmantni manken je tešio time da su dobili tri plišana medveda i da su imali odlične reakcije publike. Svi su bili oduševljeni Eninim izvođenjem numere 300 stepeni, pa je Mladen prokomentarisao da je u jednom trenutku pomislio da to peva Nataša Bekvalac, a ne njegova cimerka.

Jutros su se ukućani probudili mnogo ranije nego inače. Era i Boki su novi dan započeli prepirkom prvo iz svojih kreveta, a Boki ga je čak gađao i jastukom. Makedonac je ustao i krenuo da Eri ošiša dlake na nogama mašinicom za šišanje. Kad je krenuo ka nogama svog ljutog protivnika, ubrzo je odustao od te ideje jer nije mogao da priđe od mirisa njegovih nogu.

Svi ukućani su se danas popodne iskoristili slobodno vreme da se prisete najinteresantinijhih događanja iz kuće Velikog brata. Neko je od prisutnih upitao svoju cimerku Lepu zašto se nije otimala kada je Era pokušao da je poljubi. Lepa im je odgovorila: Zašto da se otimam kada je bilo lepo, a on bi me i svakako poljubio, izazvavši smeh kod svih prisutnih.

makonda-tracker