Serije koje obožabamo

Pripremite se: Nove tri serije na Pickboxu su spremne da osvoje vaša srca

0
Možda vas baca u očaj što se leto završilo, što je lišće već počelo lagano da pada, ali nove serije na Pickboxu su tu da spasu stvar.
foto: Promo
foto: Promo

Već ste imali prilike da zakoračite u sudnicu dr Bula, upoznali ste Voltera O'Brajena i genijalce iz serije Škorpion, a u oktobru na Pickbox stižu još tri serije koje se odlično kotiraju kod publike i kod kritike.


Reč je o romantičnoj komediji Srećni završeci (Happy Endings), kriminalističkoj drami Dolina sreće (Happy Valley) i hvaljenoj drami Američki zločin (American Crime).

 

Srećni završeci će biti osveženje za sve ljubitelje dobrih komedija i serija poput Prijatelja i Kako sam upoznao vašu majku, svi koji vole policijske i krimi serije neće pogrešiti sa Srećnom dolinom, a Američki zločin, kao što i samo ime kaže, bavi se slučajem ubistva koji će promeniti živote svih umešanih.


Za okorele fanove hrvatske i srpske kinematografije, 10. mesec na Pickboxu je ostvarenje snova. Stižu mnogi kultni naslovi i komedije uz koje su se podjednako smejali vaši dedovi i bake, mame i tate, ali koje će i vama biti genijalno dobre. O kojim naslovima je tačno reč, uskoro ćete moći i sami da otkrijete na Pickboxu.
 

makonda-tracker