VIP VB: Mladen želi da razgovara sa psihologom

0
Mladen Radulović, tražio je juče da razgovara sa psihologom jer misli da ukućani nisu normalni, a on zbog nedeljnog zadatka želi da se distancira od svih kako bi što profesionalnije obavio posao.

U kući Velikog brata nakon razmirica između Lepe i Bokija, nastavljaju se pripreme nastupa za Balkan song contest, koji se sutra održava u kući na Košutnjaku. Svi stanari su ozbiljno   prihvatili svoje zadatke, i sa mnogo napora i truda spremaju koreograafije.

Sinoć su svi zajedno večerali u dnevnoj sobi, na meniju su bile palačinke. S obzirom na to da Era Ojdanić jedini nije jeo zajedno sa svojim cimerima, Divna i Mladen su odlučili da mu sakriju pidžamu, kako bi se malo našalili sa njim.

U razgovoru sa Velikim bratom Mladen je pitao kada može da razgovara sa psihologom, jer misli da su svi u kući poludeli. On se požalio da su neki ukućani postali čudni, a neki nepodnošljivi. Maneken je otkrio da se u poslednje vreme distancirao od svih jer je tip osobe koji voli da odvoji posao od zadovoljstva, a ima želju da nedeljni zadatak obavi što je bolje moguće, aludirajući pri tom i na Anabelu.

Ukućani su se jutros budili uz zvuke Falmingosa i Karoline i njihovog dueta Ti i ja. Ovo je bio neuspeli pokušaj VB da ih probudi jer su neki od takmičara bili toliko umorni, da ni razglas nije mogao da ih natera da otvore oči. Na kraju su razbuđeni alarmom koji se nije gasio dok svi nisu ustali.

makonda-tracker