Mračna odiseja

Ekskluzivno: Entoni Hopkins, Ed Haris i Evan Rejčel Vud u Zapadnom svetu (FOTO)

0
Serija od deset jednosatnih epizoda je mračna odiseja o nastanku veštačke inteligencije i evoluciji greha...
foto: Promo
foto: Promo

Smeštena na raskršću bliske budućnosti i izmenjene prošlosti, serija istražuje svet u kome svačiji apetit može biti zadovoljen, koliko god plemenit ili izopačen bio.

 

Izuzetnu glumačku ekipu predvode Entoni Hopkins, Ed Haris, Evan Rejčel Vud, Džejms Marsden, Tandi Njuton i Džefri Rajt.

 

foto: Promo

Film „Zapadni svet“ biće prikazan uoči premijere serije – 1. oktobra u 19 sati na kanalu HBO2, a istog dana biće dostupan i putem usluge www.HBOGO.rs.

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove, originalne HBO serije „Zapadni svet“ koja će na HBO kanalu biti emitovana u ponedeljak, 3. oktobra u 20 sati.

 

foto: Promo

Nove epizode emitovaće se svakog ponedeljka u istom terminu. Prva epizoda "Zapadnog sveta" u ponedeljak će biti dostupna i na našim uslugama videa na zahtev - HBO On Demand i HBO GO.

 

foto: Promo

Desetodnevnu seriju Zapadni svet za televiziju su kreirali izvršni producenti Džonatan Nolan ("Interstelar“, "Mračni vitez“) i Lisa Džoj ("Pushing Daisies“, "Nepouzdani agenti“) pronašli su inspiraciju u istoimenom filmu Majkla Krajtona ("Park iz doba jure“) iz 1973. godine.

 

foto: Promo

Ostali izvršni producenti su Dž. Dž. Abrams i Brajan Berk ("Izgubljeni“, novi filmovi "Ratovi zvezda“ i "Zvezdane staze“) i Džeri Vajntraub.

Kada bi mogli da se u potpunosti prepustite mašti i radite baš sve što poželite – mislite li da bi o sebi otkrili stvari koje niste želeli da znate?", Džonatan Nolan.

makonda-tracker