nova sezona

Iznenađenje zbog kog svi čekaju subotu: Zvezde Granda dobijaju još jednog člana žirija (FOTO)

3
Poznati članovi žirija, novi voditeljski tandem, mnoštvo noviteta, i naravno fantastični, raspevani kandidati očekuju nas u 11. sezoni "Zvezda Granda".
foto: Promo
foto: Promo

Na velelepnu scenu Granda stižu mlade muzičke nade s namerom da je osvoje i postanu nove Zvezde Granda.

 

Devojke i mladiće, nove Grandove uzdanice ocenjivaće i komentarisaće "nezgodni" žiri u sastavu: Ana Bekuta, Marija Šerifović, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac. U ovoj sezoni Grand produkcija ima iznenađenja za svoje gledaoce i ljubitelje popularne emisije, a to je skriveni član žirija čiji se identitet otkriva uvek na kraju emisije.

 

U produkcijskom žiriju,pored Saše Popovića sedeće Snežana Đurišić. Ona će zajedno sa Popovićem odobravati, ali i osporavati odluke žirija. Voditeljski par su Sanja Ćulibrk i Voja Nedeljković.

 

foto: Promo

Atraktivna voditeljka inače radi na Grand televiziji gde je do ovog angažmana radila emisije "Grand magazin" i "Desetka". Poseduje dugogodišnje voditeljsko iskustvo, te joj rad na televiziji nije stran.

 

foto: Promo

Budući da su u prošloj sezoni "Zvezde Granda" bile ubedljivo najgledaniji televizijski projekat, o čemu svedoče rejtinzi, istim ritmom nastavlja se i u ovoj sezoni.

 

Prva emisija nove sezone Zvezda Granda na programu je u subotu, 24. septembra, u 21h na TV Prva. 

makonda-tracker