Premijerno danas na Pickboxu

Nova serija Bul, inspirisana Dr Filom: Majk Vederli u sasvim novoj ulozi! (FOTO)

0
Fil ima svoj super tim koji ekspresno rešava sve probleme do najsitnijeg detalja. Gledajte popularnog Majka Vederlija u sasvim novoj ulozi!
foto: Promo
foto: Promo

Majkla Vederlija svi znamo kao agenta američke mornarice iz serije "Mornarički istražitelji". Međutim, popularni agent Toni Dinozo sada postaje popularno TV lice dr Fil Mekgro koji je, kao vrsni poznavalac ljudskog uma stasao u „Opra šou“.

 

Svi koji su bar jednom u životu pogledali možda i najpopularniji šou na svetu, " Opra šou"koji je obradio sve moguće i nemoguće probleme današnjice, čuo je za dr Fila

 

Mekgro, koji je i sam izvršni producent serije, izjavio je da ova serija nije biografska, nego je inspirisana njegovim likom, jer ona tri zakona koja Džejson Bul krši već u prvim minutima epizode on nikada nije kršio usvojoj dugačkoj i zanimljivoj karijeri.

 

foto: Promo

A ko je dr Fil? Pre nego što je Opra globalno proslavila Fila i to zato jer

joj je donio pobedu u jednoj pravnoj zavrzlami, ovaj psiholog imao je zanimljivu karijeru koja seže u oblast konzaltinga i pravnih usluga.

 

On majstorski kombinuje psihologiju, intuiciju i savremenu tehnologiju kako bi pronikao u mozgove svih onih koji se nalaze u sudnici: porotnika, advokata, svedoka, optuženih. 

 

Uz brutalnu iskrenost, dr Fil je pravi magnet za žene, poseduje inteligenciju koja razoružava, šarm i drskost, a ljude čita kao otvorenu knjigu.

 

foto: Promo

Vederli u seriji "Bul" glumi Džejsona Bula, čoveka koji je vlasnik firme koja razvija strategiju odbrane klijenata na način da dubinski analizira porotu. On ima svoj tim i rešava problem do najsitnijih detalja.

 

Humorom kojim nas je toliko puta zasmejavao kao agent Dinozo, Vederli će i kao Bul doneti mnogo smeha koji će vas njegov uz pronicljiv stav, šarm i sa pametnim savetima

i strategijom rešavanja svake prepreke naterati da seriju zavolite već posle prve epizode.  

 

Rame uz rame sa Vederlijem, u seriji će se naći i glumci Fredi RodrigezDženiva Kar, Džejmi Li Kiršner, AnabelAtanasio i Kris Džekston.

 

foto: Promo

Scenario za ovu željno iščekivanu seriju čije ćete nove epizode moći da pratite iz sedmice u sedmicu na Pickboxu, napisao je upravo dr Fil, a pridružio mu se i Pol Atanasio, čovek koji je napisao scenario za film „Doni Brasko“, kao i Rodrigo Garsija koji potpisuje režiju.

 

Pogledajte danas ekskluzivno prvu epizodu nove serije "Bul" na Pickboxu i to samo 24 sata posle američke premijere!

makonda-tracker