VIP VB: Bokijev napad panike

0
Juče je u kući VB obavljen žreb za predstojeći Balkan song contest. Tokom zajedničkog boravka u spavaćoj sobi Boki je doživeo napad panike jer su vrata bila zaključana.

Juče je u kući Velikog brata obavljeno žrebanje za predstojeći Balkan song contest. Divna je bila domaćin žreba i izvlačila loptice kojima je odlučeno da će prvi će nastupati Ena, Milan i Alden, čija ekipa će pevati pesmu Nataše Bekvalac 300 stepeni. Pesma koje će biti poslednja izvedena je Insomnia od Jelene Karleuše.

Nakon žrebanja ukućani su pozvani da se povuku u spavaću sobu. Iskoristili su pauzu, pa su se vratili učenju teksta pesama koje će izvesti na takmičenju. Dok su boravili u spavaćoj sobi, Bokija je uhvatila panika od zatvorenog prostora jer su vrata spavaće sobe bila zaključanna. Njegovi cimeri su uspeli da ga smire i dovedu u red. Lepa se poverila ukućanima da je i nju jednom zadesio napad panike u ispovedaonici.

Ovoga jutra Veliki Brat je iznenadio ukućane zvucima pesme Suada poznatog jugoslovenskog sastava Plavi Orkestar. Sinoć su svi ostali budni do kasno, pa sada imaju problema sa buđenjem. Pošto skoro niko od ukućana nije reagovao, Veliki Brat je morao da pusti još jednom pesmu kako bi probudio usnule stanare. Alden je prvi otvorio oči i rukama pratio ritam pesme.

makonda-tracker