VIP VB: Luda žurka u kući VB

0
Nakon što je sinoć iz kuće na Košutnjaka izbačena dvadesetčetvorogodišnja Tamara Simić, usledila žurka na kojoj su najveseliji bili Mladen, Švaba i Alden.

 

Jučerašnji dan su ukućani iskoristili da se odmore od nedeljnih zadataka. S obzirom na to da je Boki bio sobarica u timu sluga, on je i najviše radio, pa se najviše i umorio. Ervin se ponudio da svojim spretnim rukama izmasira Bokija i opusti ga, tako da je kontroverzni Makedonac uživao u masaži jednog od najjačih ljudi na svetu.

Gledaoci su tokom nedelje glasali za svog favorite, a najmanje glasova su dobili Tamara i Ervin. Ukućani su glasali ko od njih dvoje treba da napusti kuću, a pošto su glasovi stanara VB bili ujednačeni, rezultat je bio 5 prema 5. Po pravilima Velikog Brata, ukućanin koji je imao manje glasova publike napušta šou, tako da je Tamara izbačena iz kuće na Košutnjaku.

Sinoć je u kući VB napravljena žurka koja je bila najveselija do sada. Pošto su se dobro zagrejali alkoholom, Mladen, Švaba i Alden su uskočili u bazen gde su proveli veći deo zabave. Kad god je čuo Anabeline pesme, Mladen je slao poljupce svojoj dragoj koja je pratila njegovo ludovanja u bazenu, na bezbednoj razdaljini iz kuće.

Jedina stvar koja je pokvarila odlično organizovanu žurku bila je rasprava Anabele i Bokija o razlozima zbog kojih je zahladnelo njihovo prijateljstvo. Anabela je priznala Divni da je u početku pogrešila u svojoj proceni Mladena i da je shvatila da je on divan dečko, pa joj prija njegovo društvo.

Ukućan je jutros dočekao novi nedeljni zadatak Balkan song contest. Stanari imaju zadatak da do četvrtak 25. februara pripreme svoje tačke, a gledaoci će odlučiti ko je bio najuspešniji.

makonda-tracker