icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

VIP VB: Anabela i Mladen - zajednički trenutci u spavaćoj sobi

Simpatični par Anabela i Mladen sve češće se odvajaju od ostalih cimera i slobodno vreme provode u spavaćoj sobi.

Juče je u siromašnom delu kuće došlo do rasprave sa Lepom Lukić, koju je izazvala njena prvobitna odluka da ne učestvuje u zadatku koji im je zadao Veliki brat. Iako je kasnije u toku dana pristala da bude deo igre, mnogi ukućani su joj zamerili zbog njenog nećkanja. Era se žalio bogatim cimerima da Boki ne poštuje Lepu kao stariju osobu.

Dok su ukućani raspravljali o Lepinom ponašanju, Mladen i Anabela su iskoristili priliku da se osame u spavaćoj sobi. Ugrabili su nekoliko slobodnih trenutaka da nesmetano uživaju u pogledima i blizini voljene osobe. Kada su zajedno, ovom zaljubljenom paru primetna je radost u očima, koju jedino kvari zabrinutost na njihovim licima. Iako šarmantna pevačica ne želi da prizna, već je postalo očigledno da joj je maneken prirastao srcu.

Ukućani su uspešno završili nedeljni zadatak Gospodari i sluge, pa su obezbedili sebi zajednički život u bogatom delu kuće i žurku koju će im organizovati Veliki brat.

Dvadeseti februar je u kući na Košutnjaku započeo pesmom Ena čuvene jugoslovenske grupe Haustor. VB je pustio jutros stanare da duže spavaju, po buđenju je pozvao Divnu i Bokija u ispovedaonicu zbog šaputanja. Boki je u ispovedaonici otkrio da bi više od svega voleo da se pomiri sa Lepom Lukić, jer su se njih dvoje juče prepirali zbog izvršenja zadataka.