Čvrsta veza

Ona je njegovo rame za plakanje i najveća uteha: Rob & Chyna, serija koja će nadmašiti Kardašijanove!

0
Iščekivanje njihove prve prinove.
foto: Promo
foto: Promo

Beograd – septembar 2016 – E! zaviruje iza zatvorenih vrata kako bi gledaoci videli šta se događa kada novi par Rob Kardashian i Blac Chyna kreće da gradi svoj zajednički život tek verenog para, sa bebom koja je na putu. Šest epizoda jednosatne dokumentarne serije zadire u njihov privatni život, dok par međusobno otkriva “bubice” koje ima svako od njih, proslavljajući nove početke i nailazeći na prepreke pri spajanju svojih porodica koje su otvorene u svojim stavovima. Premijera serije Rob & Chyna zakazana je za 18. septembar u 20:00 na E kanalu!

 

Za manje od godinu dana od kako traje njihov odnos, Rob Kardashian i Blac Chyna su ostvarili čvrstu vezu, verili se i objavili da očekuju prinovu. Sada kada par nastavlja sa otvorenim zajedničkim životom, sve što im se događa oni dele sa gledaocima. Tokom serije, Rob nastavlja da se vraća zdravom životu i uviđa da je teško da tu ostane fokusiran dok se Chyna ponaša kao razmažena trudnica. Scott Disick i Kourtney Kardashian postaju Robu rame za plakanje, ohrabrujući ga uz reči utehe da će uskoro postati otac.

 

Kris Jenner i Kim Kardashian West su takođe tu da podrže par u njihovim teškim trenucima. Povremeno, kada Robu ponestaje motiva, on dolazi u sukob sa Chyna-inim preduzetničkim duhom i tu je teško naći pravu meru. Chyna naporno radi kako bi sa uspehom završila svoje linije kozmetike “LASHED” i “mode 88fin”, dok se istovremeno trudi da pokrene Roba da se usredsredi na svoje poslovne prilike.

 

Sa velikom željom da Robu pokaže gde je odrasla i da ga upozna sa svojim prijateljima i brojnom porodicom, Chyna odvodi Roba u Vašington. Tokom tog putovanja njih dvoje su posetili Chyna-in stari kraj, prvi striptiz bar u kojem je radila, i njenu majku, Tokyo Toni, kada Chyna otkriva nešto neočekivano u vezi sa svojim bivšim dečkom.

 

Serija Rob & Chyna rađena je u produkciji Bunim/Murray Productions i Ryan Seacrest Productions. Ryan Seacrest je takođe i izvršni producent za Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Ailee O'Neill su izvršni producenti Bunim/Murray Productions. Kris Jenner i

Kim Kardashian West su takođe izvršni producenti. Walter Mosley je izvršni producent. Rob Kardashian i Blac Chyna su izvršni koproducenti.

O Bunim/Murray Productions

 

Bunim/Murray Productions (BMP) je vodeća produkcijska kuća najnovijih serija zabavnog sadržaja. Kompanija koja je dobila nagradu Emmy je poznata širom sveta kao kreator televizijskog rijalitija, i to preko svojih serija, kao što je The Real World (31 sezona na MTV); BMP nastavlja sa inovacijama praveći prvu rijaliti igru, Road Rules (MTV), 1995.; prvi rijaliti sitkom, The Simple Life (E!), iz 2003; i prvu rijaliti sapunicu, Starting Over, iz 2003.

 

U ovom trenutku BMP radi na programima kao što su Mariah’s World, I Am Cait, Keeping up with the Kardashians, Rob & Chyna, Total Divas, Total Bellas i Cosmo Life (E!), The Real World i The Challenge (MTV), Project Runway i Project Runway All Stars (Lifetime), Bad Girls Club (Oxygen), Valerie’s Home Cooking (Food Network), Born This Way (A&E), Gary Owen Family (BET)i Earth Live (National Geographic).

 

BMP se takođe bavi i produkcijom filmova, kao što su They Call Us Monsters, Valentine Road (HBO), Pedro (MTV) i Autism: The Musical (HBO) koji je dobio Emmy nagradu. BMP je takođe osnivač i BMP Films, BMP Digital i BMP Latin. Sa sedištem u Van Nuys, CA, kompaniju su 1987. osnovali Jonathan Murray i pokojna Mary-Ellis Bunim, koji su 2012. ušli u kuću slavnih Televizijske Akademije. Kompanija je 2010. postala član Banijay Group.

 

O Ryan Seacrest Productions

Ryan Seacrest Productions (RSP) je produkcijska kuća za emisije zabavnog sadržaja koja je dobila nagradu Emmy za proizvodnju rijaliti, igranog i digitalnog programa. RSP je stvorila kablovsku hit-seriju na E! kanalu “Keeping Up with the Kardashians” i svaki prateći šou koji je iz nje proizašao, kao i nagrađeni šou-program “E! Live from the Red Carpet”, te “Shahs of Sunset” (Bravo) i “I Love Kellie Pickler” (CMT). Osim toga, RSP pravi i “Shades of Blue,” dramski serijal na NBC, u kome glavnu ulogu igra Jennifer Lopez. Kompanija je takođe producent i rijaliti serijala koji je osvojio nagradu Emmy -"Jamie Oliver's Food Revolution."

makonda-tracker