Aca Krajišnik pobednik Survivora

0
Posle pedeset i dva dana provedena u surovim uslovima na Filipinima, devetnaestogodišnji Aleksandar Krajišnik osvojio je titulu jedini preživeli i 100.000 evra.

Najmlađi učesnik Survivora pobedio je u finalu Slovenku Teju Lapanju zahvaljujući glasovima četiri člana Velikog veća, ali i presudnim glasovima publike iz celog regiona. Uoči prebrojavanja glasova Aca je rekao da je ekstra zadovoljan svojim učešćem u Survivoru, ističući da je pokazao svoje pravo lice. Inače, ovaj mladić iz Majura kraj Šapca pokazao je da je jedan od najspremnijih takmičara, jer je pobeđivao u borbama i delio drugima ogrlice za imunitete.

Aleksandar je rođen u Zadru odakle je zbog ratnih zbivanja morao da se iseli u Bjeljinu, a kasnije se doselio u selo Majur pored Šapca. Po zanimanju je vozač kamiona, a najopasnija stvar koju je uradio u svom životu bio je skok u vodu sa visine od 14 metara. Na njegovoj avanturističkoj listi svakako bi trebalo da se nađe i podatak da je sa 16 godina biciklom iz Majura stigao u Beograd prešavši 135 km.

Odlukom gledalaca džip Nissan Navara pripao je dvadesetosmogodišnjem hotelijeru iz Beograda, Aleksandru Boškoviću-Bibiju.

U drugoj sezoni Survivora, održanoj na filipinskom poluostrvu Karaoman, učestvovalo je jedanaest žena i jedanaest muškaraca. Najpre su bili podeljeni u dva plemena Ga dang i Manobo, da bi se posle trideset i dva dana preostali takmičari ujedinili u plemenu Divata. Ova sezona ostaće upamćena i po tome što je sve takmičare za Dan ujedinjenja zabavljala folk pevačica Seka Aleksić.

makonda-tracker