ne smete propustiti

Novi termin za nove pobede: Pripremite se za novu sezonu emisije 150 minuta sa još zanimljivijim temama i gostima

0
Emisija „150 minuta“, posle veoma uspešne sezone, kreće u nove pobede. Od ponedeljka, 12. septembra, vredan i kreativan tim staruje u novom terminu (13.00), sa najzanimljivijim i najintrigantnijim temama i gostima.
foto: Promo
foto: Promo

Redakcija koju predvodi nekoliko producentkinja i urednica, pokazala je ne samo da ume već i da može da izdrži jak tempo. Emitovano je više od 140 emisija - uživo – po dva i po sata! Pravi izazov za one kojima je televizija u venama. Da gledaocima u 150 minuta pokaže sve što ih zanima i ono što nisu ni sanjali da može da ih zanima. Tako će biti i u novoj sezoni.

 

Radujem se novim izazovima. Prošle godine smo videli koliko je taj projekat nedostajao i koliko su brzo ljudi primetili kvalitet i zavoleli emisiju. Od ponedeljka startujemo od 13.00 i držimo se našeg proverenog recepta. Navikli smo gledaoce na vrhunske goste, dobre intrigantne i tople ljudske priče i nastavićemo u tom pravcu“, kaže jedna od voditeljki emisije Maja Nikolić (gledaćemo je ponedeljkom, utorkom i četvrtkom).

 

Uigrani tim radio je vredno i tokom leta, kada su mnogi odmarali. Bilo je izveštavanja sa Crnogorskog primorja, ekskluzivnih gostiju, obilaska prirodnih lepota Srbije, ali i tema o kojima se ne govori javno.

Poverenje koje su nam ukazali Žarko Laušević, građani Lučana za vreme poplava, premijer Srbije Aleksandar Vučić, ministri, priznati lekari, ali i obični ljudi, pa i oni neobični – nemerljivo je. Pokazaćemo u novoj sezoni da su bili u pravu! Jer za „150 minuta“ nema prve i druge Srbije, nema razlike između sela i grada,sve nam je dragoceno! Želimo tako i da ostane i da budemo još bolji“, poručuje producentkinja i voditeljka Aneta Ivanović, koja će emisiju voditi sredom i petkom.

foto: Promo

 

makonda-tracker