VIP VB: Švabina udvaranja Eni

0
Milan Marić, poznatiji kao Švaba, sve je ozbiljniji u svojim udvaranjima prema Eni popov, koja pokušava da ne obraća pažnju na šarmantnog glumca.

Mladen je juče ozbiljno rešio da poradi na svojoj fizičkoj spremi i kondiciji, pa je zatražio pomoć od svog cimera Ervina. Jedan od najačih ljudi na svetu pomagao je poznatom manekenu dok je podizao tegove.

Popularni Švaba sve je ozbiljniji u svojim udvaranjima Eni Popov, pa je sinoć veče proveo razmišljajući kako bi na originalan način mogao da se udvara svojoj simpatiji. U tome su mu pomagali Divna i Boki, koji su mu predložili da starogradsku pesmu pesmu Jeleno, Jelo, Jeleno... prepeva na Eno, Eno, Elena... Milanu se svideo ovaj predlog, pa planira da jedno jutro Enu probudi pevajući joj ove stihove.

Lepoj Lukić, odnosno sluškinji Dostani, jutros je zasmetalo što su članovi njenog tima lenjia. Lepa je priznala da ne može da kontroliše svoju poslugu, koja je jutros rešila da spava do kasno. Sluga Dragutin, odnosno Era Ojdanić, i danas je nastavio sa provokacijama bogatih ukućana. Dok je Anabela u kupatili sređivala frizuru, Era ju je nehotice ili namerno gurnuo gajbicom koju je nosio. Poznatu pevačicu je ovaj gest vidno iznervirao, pa se požalila Eni, kojoj pokazuje da se sva trese, zatim Mladenu i obećava da će i Velikog Brata obavestiti o ovom incidentu.

 

 

makonda-tracker