MtV dodela nagrada

Svi smo željno iščekivali ovu ludu noć: Koja svetska zvezda će odneti najviše nagrada? (FOTO

0
Poslednji dani avgusta su tradicionalno rezervisani za MTV Video Music Awards - najiščekivaniju i najotkačeniju dodelu muzičkih nagrada.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Direktan prenos dodele emitovaće se na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka (28. na 29. avgust) sa početkom od 02:00, kada počinje zabava na crvenom tepihu, a sama ceremonija dodele kreće od 03:00.

 

Čast da ove godine bude nagrađena „Michael Jackson Vanguard“ nagradom pripala je Rihanni, zbog njenog deceniju dugog uticaja na muziku, pop kulturu, modu, film i filantropiju. Pevačica sa Barbadosa će takođe nastupiti uživot tokom ceremoniju u New Yorku u kultnom Madison Square Gardenu u nedelju, 28. avgusta.

 

Pored Rihanne, među najavljenim izvođačima je još Britney Spears. Ona će nastupiti na VMA’s pozornici prvi put nakon deset godina i sa hip hop zvezdom G-Eazyjem premijerno će izvesti pesmu Make Me…” sa svog novog, devetog po redu, studijskog albuma “Glory”.

 

Zatim, Nick Jonas i Ty Dolla $ign će zajedno izvesti hit singl “Bacon” sa Nickovog drugog studijskog albuma “Last Year was Complicated”.

 

Mlada pevačica Ariana Grande se trijumfalno vraća na VMA binu sa superzvezdom Nicki Minaj. Neustrašivi ženski duo će pevati „Side to Side“ sa trećeg albuma Ariane Grande, „Dangerous Woman“

 

Američki duo Chainsmokers izvešće svoj trenutno najveći hit „Closer“ sa pevačicom Halsey. „Closer“ je nominovana za pesmu leta dok je „Don`t Let Me Down“ nominovana za najbolji video elektronske muzike.

 

Posebna dodela zaslužuje i posebne domaćine. Komičari Keegan-Michael Key i Jordan Peele će predstaviti najzanimljivije i najpraćenije uticajne osobe sa društvenih medija uz komentare najboljih trenutaka dodele. Njima će se pridružiti Jay Pharoah i Nicole Byer. Sa druge starane, muzički producent DJ Khaled, poznat po svom jedinstvenom stilu, nastaviće da zabavlja svojim izveštajima iz Madison Square Gardena.

 

Prezenteri nagrada ove godine biće Sean “Diddy” Combs aka Puff Daddy, Alicia Keys, Kim Kardashian West, Rita Ora, Jimmy Fellon, Ansel Elgort, Bebe Rexha, Fifth Harmony, Jaden Smith, Shameik Moore i Tove Lo. Pobednicima u VMA kategorijama legendarne Moonman statue će uručiti i zlatni američki olimpijci - plivač Michael Phelps i gimnastičarke Simone Biles, Gabby Douglas, Laurie Hernandez, Madison Kocian i Aly Raisman.

 

Najviše šansi da sa nagradama odu kući imaju Beyonce i Adele. Beyonce je nominovana u čak 11 kategorija dok je Adele ponela osam nominacija i to sedam za spot za pesmu "Hello". Slede Ariana Grande, Drake, Justin Bieber, Rihanna, Kanye West, The Weeknd i Bryson Tiller.

 

 

Direktan prenos sa crvenog tepiha počinje u noći između nedelje i ponedeljka od 02:00, dok je ceremonija dodele na MTV kanalu od 03:00. Reprize su u sledećim terminima:

Utorak, 30.8. u 21:00

sreda u 08:00

sreda u 15:10

četvrtak u 22:40

petak u 07:10 i 18:00

subota u 12:40 i 19:50

nedelja u 13:20

ponedeljak 5.9. u 22:40

makonda-tracker