VIP VB: Boki 13 postao čistačica

0
Stanari kuće na Košutnjaku juče su dobili novi nedeljni zadatak Gospodari i sluge, a kontorverznom učesniku Bokiju 13 pripala je uloga čistačice, što je on teško podneo.

Nakon četrdeset osam sati zajedničkog života u luksuznom delu kuće, siromašni ukućani su se sinoć vratili u svoje stare prostorije. Veliki brat je rešio da oni od sada imaju dodatna zaduženja, pa će se u narednom periodu brinuti o svojim bogatim cimerima, tako što će biti u ulozi njihovih sluga. Svako od siromaha dobio je zaduženje,koje će ispunjavati u narednom periodu. Tako da će oni sada vodoti računa o čistoći cele kuće, kao i spremanju hrane.

Jutros su se prvo probudili stanari manje luksuznog dela kuće, koji su odamah obukli svoje radne uniforme, koje moraju da nose u ovonedeljno zadatku. Među prvima su počeli da rade Lepa i Era, koji su čim su ustali, pristavili vodu za pasulj koji je po želji Anabele i Mladena danas na njihovom meniju.

Dok su bogati ukućani spavali, njihove sluge su došle u luksuzni deo kuće, kako bi svojim gospodarima pripremili današnji prvi obrok. Dok je jutros ribao pod ispred kupatila, Boki, koji je zadužen za održavanje higijene u kući, kukao je na sav glas ne verujući šta mora da radi. Lepa Lukić je svoje bogate cimere budila pevajući starogradske pesme. Tokom ovonedeljnog zadatka gospodarima je najstrožije zabranjeno da u razgovoru sa svojom poslugom koriste reči molim te, izvini i hvala.

makonda-tracker