Večeras Survivor dobija prvog finalistu

0
Nakon Srđanovog iznenadnog napuštanja igre posle 50 dana boravka na pustom ostrvu, u najtežoj borbi koje su naši mladi avanturisti ikada iskusili preostalo je svega pet takmičara. Vesna, Dule, Njegoš, Teja i Aca sitno broje dane do završetka Survivora, a velik

I nije im lako... Svakojake misli se vrzmaju u glavi, već su pale kalkulacije šta bi se sve moglo sa parama ali ipak imaju i zadršku jer iznenađenjima nema kraja. Zato kažu da je dovoljno slatka i ova pobeda. Izdržati 50 dana i dogurati do poslednje petorke od ukupno 22 takmičara, nije mala stvar. Ipak, neće mnogo pogrešiti što se tiče iznenađenja. Već večeras Survivor dobija prvog finalistu. Od danas pa do četvrtka, počinje žestoka borba se za mesto u finalu. Dogovori više nemaju nikakvu ulogu. Njih petoro upustiće se u lavovsku borbu za titulu jedini preživeli, 100 000 evra i priznanje za 53 dana provedena u paklu.

Šou su na Filipinima obeležile brojne spletke, svađe, ogovaranja, manipulacije, glad, nostalgija, ali i brojne simpatije. Pokazalo su da u ovoj surovoj borbi ipak nije sve u suvoj snazi. Višnja Banković, jedna od najglasnijih i najkontroverznijih takmičarki, voli da kaže kako mišići uopšte nisu važni već koliko ljudi imaš iza sebe. Višnja je najčešće ukrštala koplja sa većinom, naročito Spartancima koji je i dan danas krive za njihov prevremni odlazak sa Filipina. Ova takmičarka nije se libila i da potegne ruku na suparnika u žaru borbe. Tako je Klemen završio sa crvenim obrazom, a obzirom na Višnjin temperament može se smatrati i da je dobro prošao.

Spartanci Pece i Nikola su definitivno spadaju u red najautentičnijih učesnika ove sezone koji su pokušali da uvedu rad, red, disciplinu i zakon u pleme. To im baš nije pošlo za rukom jer kada glad mori i kada su živci kao strune napeti, nema mesta nikavim pravilima. Iako nisu očarali svoje saplemenike, publika je uživala da gleda njihov doživljaj spartanske časti. Nikola je zatim solirajući na Ostrvu duhova 16 dana preuzeo novu ulogu Punishera i u žaru osvete zbrisao je sve svoje konkurente.

I dok se većina prepirala, Srđan je zbijao šale, pokušavajući da podigne raspoloženje ostalim takmičarima. I u tome je uspevao. Čak je i Njegoš na kraju legao na rudu imajući u vidu da se Srki kod njega nalazio na crnoj listi pod nadimkom šprdator. Srđanov izlazak iz igre je sve iznenadio ali isto tako i olakšao dalje takmičenje.

Ne treba zaboraviti i simpatije koje su se dogodile već na samom početku. Ana i Njegoš nisu skidali osmehe dok je čarolija trajala. Zagrljeni lakše su podnosili hladoću, glad, nesanicu i sve muke koje su ih snalazile. Sve dok se Nemanja nije umešao i razbio ovu idilu. Ali tako su pucali svi klanovi – Aca i Klemen, Višnja i Teja, Dule, Nemanja i Njegoš.... Taman kada su pomislili da su napravili trajan dogovor, organizatori su brojnim rotacijama takmičare prestrojavali i bacali u nova razmišljanja.

Ni ove sezone nije postajao pokušaj formiranja ženskog saveza ali su devojke svakako pokazale zube i dokazale da sa njima nema šale.

makonda-tracker