Urnebesno

Dobrodošli u Orient Ekspres: Upustite se u vrtlog humora

0
Nova programska shema Pink televizije obilovaće mnogim novitetima, a biser među njima je i igrana serija „Dobrodošli u Orient Express“, koja je rađena u koprodukciji DEPO iz Sarajeva i Pink medijske grupacije.
foto: Promo
foto: Promo
Serija će u prvoj sezoni imati 24 epizode koje će sa emitovanjem početi već početkom oktobra. Ovaj sitkom radi se po ideji i konceptu Jasmina Durakovića, reditelja i producenta poznatog po pokretanju nekih od najuspješnijih TV projekata u poslednjih 15-tak godina (Viza za budućnost, Pozitivna geografija, Lud zbunjen normalan), dok scenario potpisuje Dževad Hadžić.

Serija se na humorističan način bavi svakodnevnicom, a događa se u jednom hotelu u kojem glavni junaci pokušavaju da nađu svoju priču i uspeh u tranzicionom novom vremenu. Obmane, bogati rođaci, ljubavni trouglovi, pokušaji samoubistva... Samo su neki od zapleta ove duhovite savremene priče.
 
foto: Promo

Serija je okupila atraktivnu glumačku ekipu iz BiH, ali i celog regiona, a među glavnim protogonistima su Mirvad Kurić, Emir Hadžihafizbegović, Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Haris Burina, Armin Omerović, Andrea Aković, Edhem Husić i drugi, dok će se u nastavaku snimanja u njoj pojaviti mnoga poznata imena iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i BiH.
 
foto: Promo


Naslovnu numeru otpevali su u duetu Halid Bešlić i frontmen „Crvene jabuke“ Dražen Žerić Žera. Dok muziku potpisuju Mirko Šenkovski Geronimo i Samir Kadirić.
makonda-tracker