VIP VB: Karolina i Nina Badrić večeras u VB

1
Poznate pevačice Nina Badrić i Karolina Gočeva večeras će biti specijalne gošće drugog izbacivanja iz kuće Velikog brata.

 

Tokom jučerašnjeg dana ukućani su odmerili snage i u paintballu, a ekipe su bile podeljenje na Nemce, čiju stranu su zastupali bogati, i partizane, za koje su se borili siromašni ukućani. Ervin Katona odbio je poziv svog kapitena Aldena da se bori za svoj tim, jer misli da je laka meta i da bi ga protivnički tabor za kratko vreme upucao. U borbi koja je dugo trajala trijumfovali su bogataši, a partizani Bora i Sanja žalili su se tokom obračuna da ih udarci loptica bole, pa je zgodna Crnogorka napustila borbu.

Kuću Velikog brata noćas je zavejao sneg, u skladu sa novonastalom situacijom jutros je na repertoaru za buđenje bila pesma Bijelog Dugmeta Idemo u planine. Sanja se prva probudila, pa je iskoristila vreme da raspremi svoj deo sobe. Zbog Bokija i Divne VB je morao više puta da ponavlja pesmu za buđenje, jer je njima bilo potrebno mnogo vremena da se razbude i ustanu iz kreveta. Boki je molio da mu se dozvoli još sat vremena za spavanje ali je VB to odbio.

Ukućane večeras očekuje drugo izbacivanje iz kuće, a pošto su svi nominovani, večeras će tenzija među stanarima biti veća nego prošle subote kada je kuću napustila Ana Bebić. Specijalne gošće na Košutnjaku biće Karolina Gočeva i Nina Badrić, koje će svojim pesmama zagrejati publiku, a sigurno i ulepšati veče izbačenom takmičaru.

makonda-tracker